Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kisa vadede ligimiz 16 takima inmeli diye dusunuyorum. Koc holding kopekleri ve Istanbul ekipleri azalsa iyi olur.

Istanbul'dan Gs, Fb, Bjk ve Eyup yeterli. Ts, Ads, Gaziantep, Antalya, Samsun, Sakarya, Goztepe ve ayrica diger sehir takimlari.

Hatay rahatlamasın diye onu anladım
Kayseri'de son haftalara kadar küme düşmeye yakın kalsın diye muhtemelen

Ama

Samsun-Antalya'dan Antalya'yı anlamadım çok.

Antalya ile Ankaragücü maçı sonrası oynuyoruz diye muhtemelen. Ama alıp rahatlasa da Sergen bize karşı motive çıkartır o maça. Hatta Avrupa için yakın olacakları için daha motive çıkarlar 1 puana oynarlar rahat rahat.

Bence Samsun kazansın. Alt taraf daha çok karışsın. Hatay, Gümrük, Kayseri üzerinde baskı artsın.

Anadolu takımları bize karşı zaten ekstra oynuyor. Asıl mevzu Fener'e biraz direnç gösterinde Fener'in dağılması ve bu olasılık daha bizim için daha avantajlı bence.
Antalya rahatlasın ve Samsun bizim maç öncesi Ankara'ya yaklaşmasın diye

bjk transferleri oynar mı bugün

Hatayspor'un kaybetmesi ve aynı zamanda Trabzonspor'un 3'ncülük hedefinde kalmasıda önemli.

Avcı Hatay maçıyla TS'yi çıkışa geçirip, 3 hafta sonraki FB maçına form yakalatır, sonra da FB ye zaplayacak zaten.

Ts almali, hatayi iyice ates hattina atmali. Böylelikle febe macinda yatmak akillarina gelmez

Samsun Antalya maci cok ilginc

Samsun 3 puan alirsa 5 sira yukari cikiyor

Ewt işte süper lig

Ts'nin bu maçta bu kadroyla İy en az 1 tane gol yemesi banko gibi gözüküyo bence yav :D

r2bh5wg.jpeg
tjk ya bakılabilir bakalım sahada Mily10 oynayacak mı

ts hatay maçı hareketli baya her an gol gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt