Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.925
- 12.858
- 2.538
Ts yensin tabi ki ama durust olalim Hatay dusecegini bilse yine de Fb'den puan almaz.Trabzon Hatay'dan 3 puan alması lazım. Alt taraf kızışsın, fener'e geçirirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts yensin tabi ki ama durust olalim Hatay dusecegini bilse yine de Fb'den puan almaz.Trabzon Hatay'dan 3 puan alması lazım. Alt taraf kızışsın, fener'e geçirirler.
Benim işime gelir. Hatayspor puan almış ya da küme düşmüş. Kazan-kazan. Keyfi bilir ayının.Ts yensin tabi ki ama durust olalim Hatay dusecegini bilse yine de Fb'den puan almaz.
Antalya rahatlasın ve Samsun bizim maç öncesi Ankara'ya yaklaşmasın diyeHatay rahatlamasın diye onu anladım
Kayseri'de son haftalara kadar küme düşmeye yakın kalsın diye muhtemelen
Ama
Samsun-Antalya'dan Antalya'yı anlamadım çok.
Antalya ile Ankaragücü maçı sonrası oynuyoruz diye muhtemelen. Ama alıp rahatlasa da Sergen bize karşı motive çıkartır o maça. Hatta Avrupa için yakın olacakları için daha motive çıkarlar 1 puana oynarlar rahat rahat.
Bence Samsun kazansın. Alt taraf daha çok karışsın. Hatay, Gümrük, Kayseri üzerinde baskı artsın.
Anadolu takımları bize karşı zaten ekstra oynuyor. Asıl mevzu Fener'e biraz direnç gösterinde Fener'in dağılması ve bu olasılık daha bizim için daha avantajlı bence.
Antalya rahatlasın ve Samsun bizim maç öncesi Ankara'ya yaklaşmasın diye
Sergen fb ve bjkye çelme takamayarak çapını belli etti.Sergen ve Emre özelinde ben çok geçerli olur mu emin değilim. Bunların ikisi de zaten bize çelme takmak isteyecek hocalar. Ama haklısın yine de, ufak da olsa etkili olabilir.
Sergen fb ve bjkye çelme takamayarak çapını belli etti.
tjk ya bakılabilir bakalım sahada Mily10 oynayacak mı