- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
7 yerli oynatiyorlarSamsunlu olmasam bu maçı hayatta izlemem. 15 dakika zor dayandım. Yüksel başkan abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 yerli oynatiyorlarSamsunlu olmasam bu maçı hayatta izlemem. 15 dakika zor dayandım. Yüksel başkan abv
Düşürmeye yemin etmişler. Soner gönül malı bu işten ekmek yiyor ya daha ne diyeyim.7 yerli oynatiyorlar
Tait ve Ntcham yedek oturacak kadar yetersiz oyuncular olamaz bence. Isim olarak iyi transferler yapildi ama kadro istikrari ve takim olgusu yok. Daha gecen sene Köln'den bilinen Schindler ve Belcika liginde cok gol atan Marius var. Oyuncu kalitesi degil ama baska sorunlar var.Düşürmeye yemin etmişler. Soner gönül malı bu işten ekmek yiyor ya daha ne diyeyim.
Başka sıkıntılar var dediğin gibi ulan dk 65 oldu adam zorunluluktan 1 oyuncu değişikliği yaptı yoksa onu da yapmayacakti. 1. Haftadan beri söylüyorum takım diye sistem diye bir sey yok.Tait ve Ntcham yedek oturacak kadar yetersiz oyuncular olamaz bence. Isim olarak iyi transferler yapildi ama kadro istikrari ve takim olgusu yok. Daha gecen sene Köln'den bilinen Schindler ve Belcika liginde cok gol atan Marius var. Oyuncu kalitesi degil ama baska sorunlar var.
Bizim 1 Samsunlu arkadaş var maçlara falan filan gider o bile şu an bu maçı takmıyo oyun oynuyozBu samsun niye ligde ya
10 kisi rizeye adam akilli atak yapamadilar 30 dkdir
rize gibi sürekli yağmur alan yemyeşil yerde bile zemin böyleyse ben artık bunun kasıtlı olduğunu düşünüyorumRizespor zemini rezalet
rize gibi sürekli yağmur alan yemyeşil yerde bile zemin böyleyse ben artık bunun kasıtlı olduğunu düşünüyorum
Rize'nin canlıda 13 oranı var. Atarsa Rize atar samsundan bir b.k olmaz.