Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın lige gelmemesi gerektiğini yıllar önce söyledim zaten.

Zeka yoksunu bir futbol organizasyonu var. Rezil herifler.

samsun ligde 10 puan toplayamayacak herhal

Düşürmeye yemin etmişler. Soner gönül malı bu işten ekmek yiyor ya daha ne diyeyim.
Tait ve Ntcham yedek oturacak kadar yetersiz oyuncular olamaz bence. Isim olarak iyi transferler yapildi ama kadro istikrari ve takim olgusu yok. Daha gecen sene Köln'den bilinen Schindler ve Belcika liginde cok gol atan Marius var. Oyuncu kalitesi degil ama baska sorunlar var.

Tait ve Ntcham yedek oturacak kadar yetersiz oyuncular olamaz bence. Isim olarak iyi transferler yapildi ama kadro istikrari ve takim olgusu yok. Daha gecen sene Köln'den bilinen Schindler ve Belcika liginde cok gol atan Marius var. Oyuncu kalitesi degil ama baska sorunlar var.
Başka sıkıntılar var dediğin gibi ulan dk 65 oldu adam zorunluluktan 1 oyuncu değişikliği yaptı yoksa onu da yapmayacakti. 1. Haftadan beri söylüyorum takım diye sistem diye bir sey yok.

😂😂😂 böyle takimin abv beter ol samsun yerli oynatan hocanın da abv

Samsun'da değişiklikleri yapan adamın ne düşündüğünü merak ediyorum. Osman Çelik girdi resmen. Stoper sakatlandığında Tırpan'ı stopere çekip öne adam alacağına enteresan işlere girişti. Es kaza duran topta bi tane atarsa bilmişim diye dolaşacak ortada.

İğrenç bir müsabaka.

Samsun bizim maçta çok şanslıydi, az kalsın 3-0 dan bunlara maç veriyorduk. Rezalet bir takim.

Ligde Antalya, Adana, Sivas dışındaki takımlara puan vermemek gerek.

Samsun'un kadro kağıt üstünde normal yaw. Bu kadar kötü olmamaları lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt