Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gömmüyorum zaten ama sırf rakıp takımda dıye oyuncu boklamak sacma , gayet guzel attı semih
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünmesinin de mantığı yok. Gömmüyorum diyorsunda o mesajında gayet gömüyorsun. Semih ilk önce Kerem'in yaptıklarını yapsın bir ki biri kanat diğer santrafor yani mevki olarakta doğru isim değiller.

Tum bjklıler twıtterda , bulent uslu falan , gedson kırmızı gorsun kupada ceksın dıyor , bu olay dogru mu ?

1708880271960.webp

bize karşı oynanan oyunla bjkya karşı oynanan oyun birmiş gibi bide gelip topcu kıyaslıyorlar

bjk'in kalan sınırdaki oyuncularından sadece bir kişiye sarı kart göstertme hakkınız olsa kim derdiniz?

masuaku-semih kılıçsoy arasında gidip gelmekteyim ama sanırım masuaku derdim ben.
Masuaku tercih ederim. Kanadi islevsizlesir. Orda baris oynayacak muhtemelen. Masuaku barışla mucadele eder ancak olmazsa barışın ordan kesin golü yada asisti var.

bjk'in kalan sınırdaki oyuncularından sadece bir kişiye sarı kart göstertme hakkınız olsa kim derdiniz?

masuaku-semih kılıçsoy arasında gidip gelmekteyim ama sanırım masuaku derdim ben.
İkisi arasından Masuaku derim. Duran topları tehlikeli. Abuyla uğraşmayak bir de

Genel olarak Necip derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt