Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşlı futbolcular bu Maç'ta yorulmak istemiyo olabilirler Maç'ı izlemiyom ama bizim Maç'ta fazla prim verdikleri için bizim Maç'ı zorlaştıracaklardır ki hakemlerde onların yanında oluyo o statta..

İkisi arasından Masuaku derim. Duran topları tehlikeli. Abuyla uğraşmayak bir de

Genel olarak Necip derim
bu arada, x bir büyük takımla şampiyonluğa giden bir yerli hocanın takımının, o sezon kötü giden ve sezon içinde hoca değişimi yapıp ligi bilmeyen bir yabancı hoca getirmiş diğer y büyük takımına yenildiğini pek hatırlamıyorum yahu.

bjk deplasmanı ile ilgili en çok bu konu beni iştahlandırıyor. bu konuya ne dersin? istisnası vardır muhakkak ama bir çırpıda aklıma gelenler,

gs 1 - ts 2 (torrent-avcı)
gs 0 - bjk 1 (tudor-şenol)

istanbulspora bile mi topu verdiler. Herif tam portekizli aykut kocaman. Bizim maçta kesin topla oynamamız %75 falan olur ve bu bizim hiç işimize gelmez

İstanbul'da zambissa azıcık topçu olsa ilk yarıyı önde kapatirlardi.. bjk topu veriyor ama defans yapmayi da bilmiyor onlarin sıkıntı burada ..

Abdülkerim de bu sezon avrupa maçlarında sık sık yaptığı baskıya çıkarken yerini boşaltıp baskıyı da düzgün yapamayarak oluşturduğu zaafiyet olayını yine yaptı malesef.
Sorun dediğin gibi baskıyı düzgün yapamıyoruz. 2-3 kişi basıyor orta saha bosaliyor. Bunları duzeltmezsek bir yerde patlariz. Ligde bunu değerlendirecek takım fazla yok. Pragdan yediğimiz ilk gole bak adam tek pasla kaleciyle karşı karşıya birakti

bu arada, x bir büyük takımla şampiyonluğa giden bir yerli hocanın takımının, o sezon kötü giden ve sezon içinde hoca değişimi yapıp ligi bilmeyen bir yabancı hoca getirmiş diğer y büyük takımına yenildiğini pek hatırlamıyorum yahu.

bjk deplasmanı ile ilgili en çok bu konu beni iştahlandırıyor. bu konuya ne dersin? istisnası vardır muhakkak ama bir çırpıda aklıma gelenler,

gs 1 - ts 2 (torrent-avcı)
gs 0 - bjk 1 (tudor-şenol)
Torrentle jkyi yendik hocaları kimdi hatırlamıyom karaveliydi galiba

sizin gibi takımın allah belasını versin ya herifleri parlatmak için mi çıktınız sahaya

herifler 55 dakikadir bize sövüyor aralıksız. susmuyorlar

kahtalı muçi kahtadan yuvarladı topu

bu anadolu takımları eskiden iyi savunma yapardı noldu da kabak çiçeği gibi açıldılar

Spiker nasıl övdü ilk golünü atmış muçi bende iki haftadır gol atıyor sandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt