Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erencan Yardimci Avrupa'ya gitmeyecekse umarim Basaksehir, Antalya gibi ligin orta ust takimlarindan birine gider oynar.

1713106468526.webp

karagümrüğün başkanı ali koçun yaveri sülüman hurma kara kara düşünüyordur şimdi nasıl yatacam febeme diye

Önümüzdeki hafta beklentilerim;

Besiktas-Ankaragücü: Uzun bir aradan sonra Besiktas galibiyeti
Istanbulspor-Karagümrük: Bugün yasanan rezillikten sonra Karagümrük galibiyeti
Konya-Alanya: Kasimpasa galibiyeti Konya'yi yaniltmasin, hic bir sey oynamadilar
Samsun-Adana: Kesinlikle 3 ihtimalli zira Adana cok kaciriyor ama beraberlik kimseyi üzmez
Kayseri-Trabzon: Besiktas galibiyetinden dolayi Trabzon'dan galibiyeti bekliyorum
Basaksehir-Rize: Rize son maclarda fazla iyi gidiyor, takilmasini bekliyorum
Antalya-Hatay: Antalya sahasinda sadece bize ve fener'e yenildi. En kötü beraberlik bekliyorum
Gaziantep-Kasimpasa: Selcuk icin final maci, alamazsa Antep ve kendisi gider

Bjknin hedefi olan bir takımı mağlup etmesi mümkün değil bence. Ankara puan alır.

alanya aynı hatay gibi tüm moleküllerini bizim maçta harcayacağı için, önümüzdeki haftanın bankosu konya-alanya maçında konya'dır.

hatay öyle bir bilenmişti ki bize karşı, bugün fiilen küme düşmüş olan ligin en zayıf takımından kendi evinde 3 yedi.

Sezon sonunda sözlesmesi bitmeyecek olan teknik direktörler:

Abdullah Avci (Trabzon)
Cagdas Atan (Basaksehir)
Fatih Tekke (Alanya)
Bülent Uygun (Sivas)

Emre Belözoglu (Ankaragücü)
Hikmet Karaman (Adana)
Burak Yilmaz (Kayseri)
Selcuk Inan (Gaziantep)

Osman Zeki Korkmaz (TFF 1.Lig'de devam)

Ortadaki 4'lünün pek bir etkisini görmedim ama sözlesmeleri devam ediyor.

Küme hattını salladım böyle çıktı. Antalya bu kadar olmaz muhtemelen

Screenshot_20240414_234516_Samsung Internet.webp

Küme hattını salladım böyle çıktı. Antalya bu kadar olmaz muhtemelen

Ekli dosyayı görüntüle 240049
Hatay'ın 44 alması mümkün değil bugünkü maç tamamen küme düşürmüş bile olabilir İstanbulspor takımına karşı hiçbir reaksiyon gösteremeden 3 yemek kolay kolay kalan haftaları toparlatmaz.

Gaziantep kalır fikstür olarak çok daha rahatlar Hatayspor'un bugünkü mağlubiyeti bence onları kümede tutacak ama Hatay kazanmış olsa fark 5'e çıksa ciddi sıkıntı olacaktı.

Benim tahminim

17- Pendikspor
18- Karagümrük
19- Hatayspor
20- İstanbulspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt