Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatay'ın 44 alması mümkün değil bugünkü maç tamamen küme düşürmüş bile olabilir İstanbulspor takımına karşı hiçbir reaksiyon gösteremeden 3 yemek kolay kolay kalan haftaları toparlatmaz.

Gaziantep kalır fikstür olarak daha rahatlar.

Benim tahminim

17- Pendikspor
18- Karagümrük
19- Hatayspor
20- İstanbulspor
Yapmadan önce benim sıralama da bu şekildi ama maçları doldurunca hatay nasıl yükseldi anlamadım.

Yapmadan önce benim sıralama da bu şekildi ama maçları doldurunca hatay nasıl yükseldi anlamadım.
Antalyaspor - Hatayspor(0-1 puan)
Hatayspor - Başakşehir(0 puan)
Gaziantep - Hatayspor(0-1 puan)
Hatayspor - Ankaragücü(0-1-3 puan)
Beşiktaş - Hatayspor(0-1 puan)
Hatayspor - Rizespor(0-1-3 puan)

Bu fikstürde 4 puan alırlar 37 puanla küme düşerler diyorum en fazla 39 görürler.

Hatay'ın 44 alması mümkün değil bugünkü maç tamamen küme düşürmüş bile olabilir İstanbulspor takımına karşı hiçbir reaksiyon gösteremeden 3 yemek kolay kolay kalan haftaları toparlatmaz.

Gaziantep kalır fikstür olarak çok daha rahatlar Hatayspor'un bugünkü mağlubiyeti bence onları kümede tutacak ama Hatay kazanmış olsa fark 5'e çıksa ciddi sıkıntı olacaktı.

Benim tahminim

17- Pendikspor
18- Karagümrük
19- Hatayspor
20- İstanbulspor
40 ve üzeri puanla küme düsen takimlar;

Denizli 45 (20 takim) -> 1987/1988
Eskisehir 41 (19 takim) -> 1988/1989
Malatya 44 (18 takim) -> 1989-1990
Bursa 40 (18 takim) -> 2003-2004
Erzurum 40 (21 takim) -> 2020-2021
Giresun 40 (19 takim) -> 2022-2023

Hatay ve Karagümrük küme düşerse Gs şampiyon olmuş kadar sevineceğim. Bu iki takımın maçlarını da özellikle her hafta takip edeceğim.

Çok zordu değil mi herkese eşit mesafede, hakkaniyetli şekilde oynamak. Yeniliyorsan da bu şekilde yenilmek.

Hatay'ın yanında 3 tane İstanbul takımı düşecek bu iyi bir şey. Bundan daha iyisi Pendik yerine Rize'nin düşmesi olurdu.

Düşme potasında artık iş bitmeye yakın Ankaragücü ve Samsunspor'u ayırıyorum hem kadro kaliteleri alttakilerden yüksek hem de fikstürleri o kadar zor değil.

Antep kalan 6 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alsa bile 41 puan zar zor yapıyor o yüzden 40 puan ve üzeri takımlar için artık düşme riski yok diyebiliriz.

Antep'in fikstüründe iç sahada Hatayspor-Karagümrük maçları var deplasmandaysa Pendikspor maçı var 3 maç tamamen rakipleriyle oynuyorlar o yüzden onları 1 adım avantajlı durumda görüyorum kurtarma ihtimalleri olabilir.

Kayserispor'un fikstürü zor onlarda Trabzonspor, Pendikspor dep, Karagümrük önündeki 3 maçı kaybederse bir anda kendilerini düşme potasının merkezinde bulabilirler.

İstanbulspor düştü, Pendikspor ve Hatayspor düşer son takım Karagümrük/Kayseri/Antep bu 3 takımdan biri olur.

fkq6vy4.png

Düşme potasında artık iş bitmeye yakın Ankaragücü ve Samsunspor'u ayırıyorum hem kadro kaliteleri alttakilerden yüksek hem de fikstürleri o kadar zor değil.

Antep kalan 6 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alsa bile 41 puan zar zor yapıyor o yüzden 40 puan ve üzeri takımlar için artık düşme riski yok diyebiliriz.

Antep'in fikstüründe iç sahada Hatayspor-Karagümrük maçları var deplasmandaysa Pendikspor maçı var 3 maç tamamen rakipleriyle oynuyorlar o yüzden onları 1 adım avantajlı durumda görüyorum kurtarma ihtimalleri olabilir.

Kayserispor'un fikstürü zor onlarda Trabzonspor, Pendikspor dep, Karagümrük önündeki 3 maçı kaybederse bir anda kendilerini düşme potasının merkezinde bulabilirler.

İstanbulspor düştü, Pendikspor ve Hatayspor düşer son takım Karagümrük/Kayseri/Antep bu 3 takımdan biri olur.

fkq6vy4.png
Konya ve Kayseri'nin rahatlamamasi icin kötü sonuclar almasi gerekiyor. Fener'e karsi oynama ihtimalleri olur en azindan. Diger türlü rahat kazanacaklar.

Kayseri KGumruk'le berabere kalmali, Pendik Kayseri'yi yenmeli.

adana'da bizim maç öncesi gravillion ve yusuf erdoğan sarı kart sınırında. samsun deplasmanı oynayacaklar.

20 nisan cumartesi akşamı kendilerinin cezalı duruma düşmesi konusunda bu topicte olacağız biizniillah :d

kayseri- TS maçında TS almalı ama beraberlik kokuyor
Konya - Alanya - Alanya yense çok iyi olur - beraberlikte okey - Konya henüz rahatlamamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt