Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden çok güzel gol atmışSezonda bundan daha iyi gol olması mümkün değil hatta puskas ödülünüde kazanır.
Sivas çok zorKonyaspor ve Rize umarım düşer ligden. çok uzak ihtimal ama sivasta gitse hayır demem
yeşil renk olan takımları sevmiyorum.
aaa kasımpaşada olur sivas yerine net kabulüm. Başak çok zor ya,onada okeyimde zor.Sivas çok zor
Ama Konya ve Rize belki olabilir
Benim tercihim İstanbul takımlarının düşmesi yönünde
Başta Başak olmak üzere hele ki Kasımpaşa düşse çok sevinirim ama o da zor
3 büyükler dışında İstanbul takımı olmasın ligde
Yerlerine seyircisi olan Anadolu takımları gelsin
2-1 yendik de kalecileri 12 tane mi ne kurtarış yapmıştı. En az 5 atacağımız maçtı. Kağıt üstünde iyi gibi duruyor ama helva gibi takım Ankaragücü.a.gücü - ant özetini şimdi izledim..
şu plase golü atan adam (bjkyede yazan) - Kerem bu adamın top kullanışını bir kapsa olacak.
biz bu ankaragücünü nasıl anca 1-0 yendik ya sahamızda - adamlar 2 prese mahfolmuş. antalyada çok başarılı diri kalmış ortasahada hep kalabalık.
yanlış maçı hatırladım o zaman yav...2-1 yendik de kalecileri 12 tane mi ne kurtarış yapmıştı. En az 5 atacağımız maçtı. Kağıt üstünde iyi gibi duruyor ama helva gibi takım Ankaragücü.
gerekli girişimleri yapıp Paşa maçını 0'a bağlayalım.Bu Aytaç Kara Lig'i çözmüşNerdeyse Gol Kral'ı olacak
![]()
Gol zor da sen bu fizikle o taklayı nasıl seri 1 şekilde attın ulan
![]()
İy 1,5 Üst oynadık ama sanki 2/1 bitecek gibi havası var maçıngerekli girişimleri yapıp Paşa maçını 0'a bağlayalım.