Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener macında da söylemıstım antalya 4 yerli çöpten kurulu savunma hattını değiştirirse nuri cok rahat üst sıralara oynar

Konyaspor ve Rize umarım düşer ligden. çok uzak ihtimal ama sivasta gitse hayır demem

yeşil renk olan takımları sevmiyorum.
Sivas çok zor

Ama Konya ve Rize belki olabilir

Benim tercihim İstanbul takımlarının düşmesi yönünde

Başta Başak olmak üzere hele ki Kasımpaşa düşse çok sevinirim ama o da zor

3 büyükler dışında İstanbul takımı olmasın ligde

Yerlerine seyircisi olan Anadolu takımları gelsin

Sivas çok zor

Ama Konya ve Rize belki olabilir

Benim tercihim İstanbul takımlarının düşmesi yönünde

Başta Başak olmak üzere hele ki Kasımpaşa düşse çok sevinirim ama o da zor

3 büyükler dışında İstanbul takımı olmasın ligde

Yerlerine seyircisi olan Anadolu takımları gelsin
aaa kasımpaşada olur sivas yerine net kabulüm. Başak çok zor ya,onada okeyimde zor.

ben istanbul kulüpleri diye takılmıyorum o kadar açıkçası. ingilteredede ligde bir dönem sanırım 9 londra takımı vardı - gözümde çok etikili bir durum değil.

ama anadolu takımlarının istanbul takımlarından daha çok hevesli olabileceği - daha çok isteyebileceği doğru ona katılırım.

bizim ülkede şu dengesizlik var - takımlar (büyükler ve oturan anadolu kulüpleri hariç) kendilerine ciddi taraftar çekemiyor - onları organize etmiyor - ligde gelir diye bir şey olmadığı için gelen takımlardan 1 ya da ikisi pota mücadelesine giriyor. dengelenemiyor bir türlü

a.gücü - ant özetini şimdi izledim..

şu plase golü atan adam (bjkyede yazan) - Kerem bu adamın top kullanışını bir kapsa olacak.

biz bu ankaragücünü nasıl anca 1-0 yendik ya sahamızda - adamlar 2 prese mahfolmuş. antalyada çok başarılı diri kalmış ortasahada hep kalabalık.

a.gücü - ant özetini şimdi izledim..

şu plase golü atan adam (bjkyede yazan) - Kerem bu adamın top kullanışını bir kapsa olacak.

biz bu ankaragücünü nasıl anca 1-0 yendik ya sahamızda - adamlar 2 prese mahfolmuş. antalyada çok başarılı diri kalmış ortasahada hep kalabalık.
2-1 yendik de kalecileri 12 tane mi ne kurtarış yapmıştı. En az 5 atacağımız maçtı. Kağıt üstünde iyi gibi duruyor ama helva gibi takım Ankaragücü.

Gol zor da sen bu fizikle o taklayı nasıl seri 1 şekilde attın ulan :D
F-mB1ERX0AAnJIS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt