Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkaç nedeni var üstad

1.’si bugün geç uyanırsam akşam geç yatıyorum, ertesi gün iş olduğu için düzen bozuluyor

2.’si tatilde yatmayi hic sevmiyorum, bomboş geçiyor zaman bir bakmışsın akşam olmuş. Her saatini değerlendirmek lazim. Diger türlü iş başladığında bomboş geçen tatil sonrası kendimi kötü hissediyorum

3.’sü diyetteyim, 8 gibi uyanip her gun mahallede 25-30 dk yürüyüp dönüyorum eve, öğleden sonra çıkasım gelmiyor maks 8’de cıkmam lazım
Ayni soruyo ben sorunca neden bana sadece ''haha'' attin , beni sevmiyormusun

4 maç var 2 tanesini aynı saatte denk getiriyorlar en azından şöyle bir şey yapsalarda pazar günleri doya doya maçları izlesek.

13:15-15:15 Ankaragücü - Konyaspor
15:30-17:30 Kasımpaşa - Adana Demirspor
17:45-19:45 Beşiktaş - Kayserispor
20:00-22:00 Alanyaspor - fenerbahçe

Anadolu Takımları'nın arasında oynanan maçlarda Var çok fazla etkili değil.Fazla izlenilmiyo maçlar diye pek önemsemiyo hakemler.Böyle Lig'in kalitesini arttıramazsın.Lig'de ki her maç için hakemlere puan verilse ona göre reytingi fazla olan maçları yönetme haklarına sahip olsalar Lig daha kaliteli 1 şekilde ilerler..

Anadolu Takımları'nın arasında oynanan maçlarda Var çok fazla etkili değil.Fazla izlenilmiyo maçlar diye pek önemsemiyo hakemler.Böyle Lig'in kalitesini arttıramazsın.Lig'de ki her maç için hakemlere puan verilse ona göre reytingi fazla olan maçları yönetme haklarına sahip olsalar Lig daha kaliteli 1 şekilde ilerler..
Seneye yayın ihalesi yapılacak, orada 200-250ye satabilirlerse ilgi artar.

Playoff muhabbetini de çıkarma sebepleri yayın gelirini yüksekten satmak.

Seneye yayın ihalesi yapılacak, orada 200-250ye satabilirlerse ilgi artar.

Playoff muhabbetini de çıkarma sebepleri yayın gelirini yüksekten satmak.
Dünya Kupası sonrası maçın uzatma dakikalarını da arttırmışlardı 1 ara sonra vazgeçtiler.Hakemlere çözüm bulunmalı ki yıldız oyuncular gelmek istesin..

bizim eleman oyuncularla kavga ediyor

1695578120392.webp

Net şike var Adana’nın 2 kırmızısı da bilerek yenen kırmızılar.

Kaleci ertaç, maçın henüz başı 35-40 metreden çekilen şut, kaleye gidip gitmeyeceği bile belli değil. Ceza sahası dışında eliyle dokunuyor. Son dakika olsa anlarım ama maçın başı.

Stambouli sarısı var düdükten sonra topu havaya dikiyor. Sonrada ikinci sarıyı yedi diye şaşırıyor.

Çok çirkin işler var bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt