Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istanbulspor tekke gibi herifi göndererek düşmeyi hak etti.

Galatasaray forumunda bunu benden başka kimsenin yazacağını düşünmüyorum. Çok umursamıyorum. Volkan Demirel olmasaydı Hatayspor depremden sonra küme düşerdi. Kurduğu mütevazı kadro ve güzel takım için minnet doluyum kendisine. Zira bu sene Hatayspor düşseydi bir daha iflah olmazdı. Şehirde tesis yok stat yok. Süper Lig'in maddi gücü olmadan başka şehirde yaşayamazsin. Forumda billong yüzünden her ne kadar nefret ediyorlar olsa da Hatayspor bu ligin rengi. Saçma sapan semt takımları yerine Hatay gibi şehir takımlarını destekleyin.
Şike rengi mi

İstanbulspor göndermedi diye biliyorum Fatih Tekke istifa etmişti.

valla alttan girip üstten çıkıp tutmaları lazımdı. belki trabzon için istediği zaman bi çıkış maddesi filan eklenebilirdi ama geçen yıl kosova ligi kadrosunu süper lig'de tutan adamı çok kolay kaybettiler.

valla alttan girip üstten çıkıp tutmaları lazımdı. belki trabzon için istediği zaman bi çıkış maddesi filan eklenebilirdi ama geçen yıl kosova ligi kadrosunu süper lig'de tutan adamı çok kolay kaybettiler.
Geçen sene büyük iş başardı ama birazda 2 takım düşecek olmasından şanslılardı. Bu sene muhtemelen bütçe konusunda anlaşamadılar istediği oyuncuları almayınca Fatih Tekke'de az çok ne olacağını gördüğü için ayrılmıştır.

İstanbulspor her şekilde tutmak isterdi ama ikna edebilecekleri hiçbir şeye sahip değiller.

Geçen sene büyük iş başardı ama birazda 2 takım düşecek olmasından şanslılardı. Bu sene muhtemelen bütçe konusunda anlaşamadılar istediği oyuncuları almayınca Fatih Tekke'de az çok ne olacağını gördüğü için ayrılmıştır.

İstanbulspor her şekilde tutmak isterdi ama ikna edebilecekleri hiçbir şeye sahip değiller.

valla kafasında ts varsa herifler avcı'ya gitti, tekke işsiz kaldı. ligde takım yönetmek boşta durmaktan her türlü daha iyi kozdur bence. ha düşecek diye kaçtıysa onu bilmiyom, şu kadroyu düşer diye bırakıp gitmek bunlarla küme düşmekten daha büyük dalga konusu olur.

valla kafasında ts varsa herifler avcı'ya gitti, tekke işsiz kaldı. ligde takım yönetmek boşta durmaktan her türlü daha iyi kozdur bence. ha düşecek diye kaçtıysa onu bilmiyom, şu kadroyu düşer diye bırakıp gitmek bunlarla küme düşmekten daha büyük dalga konusu olur.
Trabzonspor'da Fatih Tekke'yi istemeyen bir grup var diye hatırlıyorum imkan olsada almazlardı. Fatih Tekke muhtemelen bir Anadolu takımında devam eder sürekli hoca değişimi olan lig boşta kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt