Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.132
- 72.764
- 5.188
Ligten düşmetakımın sahadan çekilmesinin cezası ne #acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligten düşmetakımın sahadan çekilmesinin cezası ne #acaba
Takimi sahadan cekme cezası:takımın sahadan çekilmesinin cezası ne #acaba
DeğilLigten düşme
Vallahi bu açıdan bir şey yok gibi. İlk izlediğimde de bana Mendy'nin yaptığı değil de ondan önce yapılan hareket faul gibi gelmişti. Net düşerse bakarız ama yine de sahadan çekmek saçma.Yeni açıdan Visca ayağa bastı gibi gördüm. Düşünce bakarız
admirim galiba birden fazla sahadan çekme olayı olursa küme düşme veriliyor
Mete ile Arda gibi yeteneksiz herifler malum olaydan sonra tüm suçlarını başkalarına atmıştı. Hata varsa isabet olmuş olur ama kurallar belli. Küme zaten düşmüş bir takım dışında şampiyonluk mücadelesindeki bir takım ligden falan çekilemezİcardi ye de basıldı biz de çekileydik madem
Veya clde daha alemi hatalar oldu
Bu yapılanlar bana normal gelmiyor
takımın sahadan çekilmesinin cezası ne #acaba
Evet 2 yada 3 ama yanlış bilmiyorsam 2 defa olunca o oluyormuşgaliba birden fazla sahadan çekme olayı olursa küme düşme veriliyor
Visca pozisyonunda adamın zeminden dolayı ayağı kayıyorVallahi bu açıdan bir şey yok gibi. İlk izlediğimde de bana Mendy'nin yaptığı değil de ondan önce yapılan hareket faul gibi gelmişti. Net düşerse bakarız ama yine de sahadan çekmek saçma.
Üstte atılan videonun başka açısını gösterdiler de Visca ayağına basıyor İstanbulsporlunun. En azından ben öyle gördüm. Tekrarlara bakmak lazımneye basmış çamfield