Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten bu semt takımlarının ne işi var ligde biri düşer biri çıkar tamamen gereksiz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi ye de basıldı biz de çekileydik madem

Veya clde daha alemi hatalar oldu

Bu yapılanlar bana normal gelmiyor
Mete ile Arda gibi yeteneksiz herifler malum olaydan sonra tüm suçlarını başkalarına atmıştı. Hata varsa isabet olmuş olur ama kurallar belli. Küme zaten düşmüş bir takım dışında şampiyonluk mücadelesindeki bir takım ligden falan çekilemez

Vallahi bu açıdan bir şey yok gibi. İlk izlediğimde de bana Mendy'nin yaptığı değil de ondan önce yapılan hareket faul gibi gelmişti. Net düşerse bakarız ama yine de sahadan çekmek saçma.
Visca pozisyonunda adamın zeminden dolayı ayağı kayıyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Şansalan ve Serkan Tokat'ı 1 gram sevmem ama bundan daha net pozisyonlara bile penaltı verilmedi bu sene.

Tff başkanını yemek maksadıyla tiyatro izemekteyiz. Hoş Tff başkanı bunlara ne yapsa yaranamadı gitse iyi de olur da yerine kendi adamlarını getirecekleri bariz olduğu da açık.

Her hafta bir şeyler olacak herhalde artık garip olaylar silsilesi.

Daha bir hafta geçmeden yine Avrupa’da gündem oldu bizim lig. Para hariç kimse gelmez ülkeye artık. İyice içine ettiler ligin.

Büyükeksiyi yeme projesi. Kendisini sevmesem de futbola darbe yapılıyor 2 haftadır

takım sayısı 16'a düşmeli ve yabancı hakem gelmeli başka türlü kalite yükselmeyecek çer çöp takımların hareketlere bak

28 şampiyonluk zırvasını alamayacaklarını anlayınca tüm tuşlara bastılar herhalde. Olanları böyle okuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt