- 27 Ocak 2010
- 138.946
- 105.168
- 5.648
Lingo basladi
Trt 1 açalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lingo basladi
Trt 1 açalım
Futbol bir felsefedirbiraz da felsefenin sefaletini konuşalım
Lingo basladi
Trt 1 açalım
Umut Samsunspor maçını baltaladığı için bu maça İy 1,5 Üst oynamıştımRize attı
Umut Samsunspor maçını baltaladığı için bu maça İy 1,5 Üst oynamıştımDiğer maçtan daha beklentim var
![]()
Bence kazanır 3-1 gibi kanks ama Umut o maça da geçebilir ben sessizce diğer maçı takiplemeye devam edecemRize kazanır mı knk ne dersin
Bence kazanır 3-1 gibi kanks ama Umut o maça da geçebilir ben sessizce diğer maçı takiplemeye devam edecem![]()

Tam 1 bela herif60-65 e Alanya 3 olursa o maça geçeceğimi şimdiden söyliyeyim![]()
Arka sayfadaki postuma bak60-65 e Alanya 3 olursa o maça geçeceğimi şimdiden söyliyeyim![]()

Ligde aynı puanda olduğumuz takım bile topun arkasına geçip kontra kovaladı, bize karşı oynayacakları oyun hep aynı olur. Önemli olan Fener'e maç satmayacak takım sayısının fazla olması, bu da alt tarafın karışık olmasından geçiyor.Düşme potasının kalabalık olması lehimize mi aleyhimize mi sizce
Takımlar daha çok canını dişine takarak kapanacaktır bize karşı, o açıdan aleyhimize denebilir, ancak zaten her türlü canlarını dişlerine takarak kapanıyorlar t. primlerinden ötürü
Fener'e ise ilk devre sattıkları gibi satamayacak bazı ekipler. Umarım alt sıralardaki puan yakınlığı devam eder. İstanbulspor gibi kopan ikinci bir ekip olmaması gerek
Hatırlayın geçen sezon da Fener'e darbe vuran ekipler maç satamayacak durumdaki Ümraniye, İstanbul, Giresun gibi ekiplerdi
Kazımcanı alana kadar şu çocuğu alıp beki emanet ederiz 2 seneye diye bas bas bağırmıştık halbukiYusuf Özdemir inanılmaz top oynuyor.
haram yemeye devam et senBence kazanır 3-1 gibi kanks ama Umut o maça da geçebilir ben sessizce diğer maçı takiplemeye devam edecem![]()
sanane dostum sen mı verıyon rızkınıharam yemeye devam et sen
bakalım öbür tarafta nasıl bir açıklama yapacaksın
haramda rızık olmazsanane dostum sen mı verıyon rızkını
agzın icki kokuyor biraderharamda rızık olmaz
ben cennetlik biriyim demedim zatenagzın icki kokuyor birader
önce kendini düzeltben cennetlik biriyim demedim zaten