Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar öyle bir çöp bir yapıya büründüki iyi denilen topçularda sürekli geriye gidiyor şu an gedson'u satış listesine koysunlar 10 milyon veren çıkar mı şüpheli

Tjkyi sevmem fakat Sivastan nefret ederim + bülent uygun gibi bi tipte var.

Tjk 4-5 atar umarım

şu çok saçma bir bakış açısı bu pozisyondan bağımsız

VAR'da izlemye gidiyorsa verdiği kararın zıttı çıkacak havası

TR'de 1 kere görmedim "hayır benim gördüğüm doğru - karar iptal değil" diye
Bunun örneğini bir kez gördüm. O da süper kupa finalinde Akhisar maçında Cüneyt tarafından bizim aleyhimize oldu ve o karar hatalıydı.

zeytinliov'un stoper olmadığını 8 yemeden anlamyacak galiba santos

gerçi herif stoper oynamıyomuş

Sivas oyuncuları biraz becerikli olursa 3-4 gol atarlar gibi. Ghezzal için 2 maç daha oynarsa sözleşeme uzayacak haberleri vardı sonra hatta Ghezzal ile kontrat olayını konuştular atam kontrata bağlı kalacağım demişti sonra taraftar tepkisinden sonra bir anda 45 dakika oynama süresi gerekiyormuş falan diye haber girildi dün. Ghezzal'ın sözleşmede bunlarda 1 yıl uzarsa şaşırmam.

Şu VAR konuşmaları canli canli yayıncı üzeridnen verilmeli artık .

Kesinlikle olmadı - hadi maç sırasında olmasada hemen sonrasında çat diye konmalı websitesine

Sivas oyuncuları biraz becerikli olursa 3-4 gol atarlar gibi. Ghezzal için 2 maç daha oynarsa sözleşeme uzayacak haberleri vardı sonra hatta Ghezzal ile kontrat olayını konuştular atam kontrata bağlı kalacağım demişti sonra taraftar tepkisinden sonra bir anda 45 dakika oynama süresi gerekiyormuş falan diye haber girildi dün. Ghezzal'ın sözleşmede bunlarda 1 yıl uzarsa şaşırmam.
15 dakikada 1 gol attılar, 1 karşı karşıya kaçırdılar, 1 tane de bjk kalecisi taffarel-henry pozisyonu gibi kurtardı.

Gedson'da inanılmaz bir geriye gidiş var bir ara geçen yaz bonusla 15'e varan bir teklifi reddetmişlerdi bir daha bu teklifi bulmaları çok zor işin kötüsü bir de %50'si onların.

Gedson'da inanılmaz bir geriye gidiş var bir ara geçen yaz bonusla 15'e varan bir teklifi reddetmişlerdi bir daha bu teklifi bulmaları çok zor işin kötüsü bir de %50'si onların.
ben BJKde olsam çabalamayı bırakır yettiği kadarıyla parama bakarım.

şurda çabalasan takım pert zaten sakatlık vs diye motivasyon zaten yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt