- 26 Kasım 2012
- 185.541
- 258.067
- 5.998
Top ağlarda gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam 5 sene sonra , eski konulara bakildiginda eger millet sorarsa neden rize - fenerbahce macinin konusu yok diye ne diyeceginiz ya Emre Zeytinli ruyasinda fenerbahcenin puan kaybettigini gormuste o yuzden acmadik mi diyecegizRüyamda fb macini bu topic’den takip ediyorduk puan kaybediyorlardi. Rize fb ana topic’i silip buraya dönelim derim benim rüyalar tutar genelde
Siz bilirsiniz ama
istanbulsporun dusecegini zannediyorumant 2-0 ist
bu mesajı kaydettimRüyamda fb macini bu topic’den takip ediyorduk puan kaybediyorlardi. Rize fb ana topic’i silip buraya dönelim derim benim rüyalar tutar genelde
Siz bilirsiniz ama
Zaten kendileri devre arasında düşmeye okey oldular en iyi ve tehlikeli 2 oyuncularını birisini bizim maçtan önce diğerini de bizim maçtan sonra Konya'ya satmışlardı.istanbulsporun dusecegini zannediyorum
Rüyamda fb macini bu topic’den takip ediyorduk puan kaybediyorlardi. Rize fb ana topic’i silip buraya dönelim derim benim rüyalar tutar genelde
Siz bilirsiniz ama
Ağa biz fikstürde İstanbulsporu mu takip ediyoruz bana mı öyle geliyor. Her rakibimiz bedava kazanıp gelecek bize hiç yıpranmadan bu kötü olmuş.
O takip etme işini kaldırdılar güya ama bizle oynamadan önce İstanbul ve Konya ile oynuyorlar genelde. Bir de Samsun hatırlıyorum.Ağa biz fikstürde İstanbulsporu mu takip ediyoruz bana mı öyle geliyor. Her rakibimiz bedava kazanıp gelecek bize hiç yıpranmadan bu kötü olmuş.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2-1 olmuş son 10 dkant 2-0 ist
Yavv Veysel Sari adami indirmemis mi? Net penalti gibi gordum. Neden bu kadar itiraz ediyor saka gibi.