Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüyamda fb macini bu topic’den takip ediyorduk puan kaybediyorlardi. Rize fb ana topic’i silip buraya dönelim derim benim rüyalar tutar genelde
Siz bilirsiniz ama

Rüyamda fb macini bu topic’den takip ediyorduk puan kaybediyorlardi. Rize fb ana topic’i silip buraya dönelim derim benim rüyalar tutar genelde
Siz bilirsiniz ama
hocam 5 sene sonra , eski konulara bakildiginda eger millet sorarsa neden rize - fenerbahce macinin konusu yok diye ne diyeceginiz ya Emre Zeytinli ruyasinda fenerbahcenin puan kaybettigini gormuste o yuzden acmadik mi diyecegiz

Haftaya oynayacağımız Antalya'da 3 oyuncu sarı kart sınırında; Kaluzinski, Erdoğan Yeşilyurt, Bünyamin Balcı

Ağa biz fikstürde İstanbulsporu mu takip ediyoruz bana mı öyle geliyor. Her rakibimiz bedava kazanıp gelecek bize hiç yıpranmadan bu kötü olmuş.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O takip etme işini kaldırdılar güya ama bizle oynamadan önce İstanbul ve Konya ile oynuyorlar genelde. Bir de Samsun hatırlıyorum.

Gerçi İstanbul'la oynayıp kazanarak gelmeleri daha iyi bence. Bize yenilerek gelen takımı hiç sevmem.

Yavv Veysel Sari adami indirmemis mi? Net penalti gibi gordum. Neden bu kadar itiraz ediyor saka gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt