Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.500
- 11.960
- 773
gömmüyorum zaten ama sırf rakıp takımda dıye oyuncu boklamak sacma , gayet guzel attı semihKerem'in Trabzon'a attığı golü bjk'de atacak adam yok. O kadar da gömmemek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gömmüyorum zaten ama sırf rakıp takımda dıye oyuncu boklamak sacma , gayet guzel attı semihKerem'in Trabzon'a attığı golü bjk'de atacak adam yok. O kadar da gömmemek lazım.
İlk etapta saliselik gol olmuş hissiyatı veriyor. Hoş bir şey değil

İkinci yarı Necip veya Masuaku'ya domuz boğan büyüsü yapacam
fener macında gedson cıktıktan sonra dagıldı bjk. gedson formsuz da olsa cok yıpratıcı topcu acıkcası bana semıh mı olmasın gedson mu deseler gedson derdım cok ıyı oldu bence. semıhı davıdson yerEkli dosyayı görüntüle 236048
bjk-fb maçı kadrosu.
gedson da 30. dakikada çıkmıştı. aboubakar saç ektirme muhabbeti yüzünden yedekti.
bizim maç için de bu kadro kalitesine yaklaşsalar iyi olur.
Kerem'in attığı gollere bir bak istersen.Bizim kerem kanat değil o zaman stoper
O da 1 maç boğuştu bir çok maçta sallamadı bile. Fal gibi adam ne vereceği veya maçı sallayıp sallamayacağı belli değiljk maçında fizik olarak bitik icardi yerine boğuşan bir zaha'nın daha etkili olacağın düşüncesindeyim
Gol kaçma efekti o
ilginç bir konu gerçekten form tutan oyuncu bile birden düşüse geçiyor araştırılmalıO da 1 maç boğuştu bir çok maçta sallamadı bile. Fal gibi adam ne vereceği veya maçı sallayıp sallamayacağı belli değil
Kereminde öyle golleri vardı. Bu sezon sicislarda o ayriBizim kerem kanat değil o zaman stoper
Onlara bakmak kolay 50 tane vuruyor 1 tane giriyor. Atamadıklarını izle bitmesi 2 gün sürerKerem'in attığı gollere bir bak istersen.
Bizim kerem kanat değil o zaman stoper
Motivasyonu değişken bir adam. Toplasan 3-4 maçta o hırsı ve inancı gördükilginç bir konu gerçekten form tutan oyuncu bile birden düşüse geçiyor araştırılmalı