Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas kazan simidi var yav yanlıs bir sey dememiş :asd:
sivas kazan simidi dediğin şey samsun simidinin aynısı değil mi?
İkisi de hamur hale getirip pekmezin içine atılır susamlanır sonra da taş fırına verilir.

Burada şehirlerin bizim şu simidimiz var demesi ve bunun yöreye özgü bir ürün olduğunun iddiası gereksiz.
Şehirlere göre simit desen 20 şehirde aynısı yapılıyordur belki.
Belki ilk yapılan yer anonimdir ama 20 şehire dağılmıştır. Bu o yörenin ürünü olması şeklinde hitaba karşıyım ben.
İzmir midyesi, istanbul midyesi sinop midyesi diye nasıl ayırmıyorsak bu ürün de bu şekilde ayrılamaz bir ürün bence. Hadi trabzon rize simidi susamsız bir garip ürün onu de serpiştir araya

simit demişken

geçen bursaya gittim yolda yürüyen herkes simit yiyor

bursa’da simit niye bu kadar ünlü?

başta insanların maddi durumu yok diye düşündüm ama yolda giden hemen hemen herkesin elinde simit vardi bu kadar tesadüf olamaz

sebebini bilen var mi?

@Sedat Yıldız

simit demişken

başta insanların maddi durumu yok diye düşündüm ama yolda giden hemen hemen herkesin elinde simit vardi bu kadar tesadüf olamaz

sebebini bilen var mi?
sen hiç herhangi bir şantiye yakınından geçtin mi sabahları :D

çay simit kombosunun popüler olmadığı bir yer yok gibi düşünüyorum açıkçası

sivas kazan simidi dediğin şey samsun simidinin aynısı değil mi?
İkisi de hamur hale getirip pekmezin içine atılır susamlanır sonra da taş fırına verilir.

Burada şehirlerin bizim şu simidimiz var demesi ve bunun yöreye özgü bir ürün olduğunun iddiası gereksiz.
Şehirlere göre simit desen 20 şehirde aynısı yapılıyordur belki.
Belki ilk yapılan yer anonimdir ama 20 şehire dağılmıştır. Bu o yörenin ürünü olması şeklinde hitaba karşıyım ben.
İzmir midyesi, istanbul midyesi sinop midyesi diye nasıl ayırmıyorsak bu ürün de bu şekilde ayrılamaz bir ürün bence. Hadi trabzon rize simidi susamsız bir garip ürün onu de serpiştir araya
Yok fırında pismismiyor kazana atıyorlar öyle pisiyor diye biliyorum ince olan işte ben pek sevmem bu arada diger turlu simiti her turlu tercih ederim.

hmm alanyadaki Eduardo faktörünü yeni farkettim. diğerinin adını unuttum. o ikisi tatsız

sen hiç herhangi bir şantiye yakınından geçtin mi sabahları :D

çay simit kombosunun popüler olmadığı bir yer yok gibi düşünüyorum açıkçası
üstad normal bir şey degildi ama ya

sabah öğle akşam herkesin elinde simit var yürürken yiyorlar

hatta bi fırın vardı 25-30 metre simit kuyruğu oluşmuştu şok geçirmiştim

Alanya aldı very nice

simit demişken

sebebini bilen var mi?
Bursa'nın neresi burası? Eğer çarşıda gezdiysen normal bir durum.

nbv.webp

Upcoming : Konya vs ADS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt