Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karagümrük Maç'ı Ms 1
net yayını nasıl ahbap gecikme filan sıfır mıTOD
%100 legal %100 HELAL
30saniye 1dk arası gecikme var naklen yayın ile o açıdan kötü (balkonda sigara içiyorum bazen karşı apartmanda 80 incte izleyen adamınkini görmek daha rahat oluyor karşıdan)net yayını nasıl ahbap gecikme filan sıfır mı
gecikme işi en sinir bozucusu ya zeytinlinin gol haberini 2dk önceden vermesi zulüm gibi30saniye 1dk arası gecikme var naklen yayın ile o açıdan kötü (balkonda sigara içiyorum bazen karşı apartmanda 80 incte izleyen adamınkini görmek daha rahat oluyor karşıdan)
onu dert etmiyorsan rahat ama
EPL için büyük handikap yabancı spikere geçemiyorum bunda.
sezonluk almıştım uydudan yayından çok çok çok daha ucuza geldi o yüzden.

pendik etkili basladi
Karagümrük Maç'ı Ms 1 Ve Pendikspor Maç'ında Penaltı olabilir![]()
alışkınım artık ya valla koymuyor pek. TVden izlemediğim için online izlemek fena değil - arkadaş smart TV den izliyor (aylık +10lira mı ne farkı var - yazılımını yapmış şerefsizler , tabletten Telden TV ye yansıtsan bile yemiyor) - onda görüntü saçmalıyor bazen.gecikme işi en sinir bozucusu ya zeytinlinin gol haberini 2dk önceden vermesi zulüm gibi![]()
20 milyonluk sehir takiminin 4 tane taraftarı var ne acıdeplasman tribününde 4 adet istanbulsporlu ve 1 bayrak mevcut.
çoook eskiden abimler giderdi okuldan maçlarına - logoları istanbul erkek lisesi ile aynı çünkü.20 milyonluk sehir takiminin 4 tane taraftarı var ne acı