Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maç beklerken reklamları görüp "yav benim hanıma ben pırlanta alayım ya" diyen var mıdır ?

şopar gibi fake surat yapıyorlar ya bide süpriz diye - tilt oluyorum.

net yayını nasıl ahbap gecikme filan sıfır mı
30saniye 1dk arası gecikme var naklen yayın ile o açıdan kötü (balkonda sigara içiyorum bazen karşı apartmanda 80 incte izleyen adamınkini görmek daha rahat oluyor karşıdan)

onu dert etmiyorsan rahat ama

EPL için büyük handikap yabancı spikere geçemiyorum bunda.

sezonluk almıştım uydudan yayından çok çok çok daha ucuza geldi o yüzden.

30saniye 1dk arası gecikme var naklen yayın ile o açıdan kötü (balkonda sigara içiyorum bazen karşı apartmanda 80 incte izleyen adamınkini görmek daha rahat oluyor karşıdan)

onu dert etmiyorsan rahat ama

EPL için büyük handikap yabancı spikere geçemiyorum bunda.

sezonluk almıştım uydudan yayından çok çok çok daha ucuza geldi o yüzden.
gecikme işi en sinir bozucusu ya zeytinlinin gol haberini 2dk önceden vermesi zulüm gibi :asd:

pendik etkili basladi
Zytinli Kötü başladık.gif

gecikme işi en sinir bozucusu ya zeytinlinin gol haberini 2dk önceden vermesi zulüm gibi :asd:
alışkınım artık ya valla koymuyor pek. TVden izlemediğim için online izlemek fena değil - arkadaş smart TV den izliyor (aylık +10lira mı ne farkı var - yazılımını yapmış şerefsizler , tabletten Telden TV ye yansıtsan bile yemiyor) - onda görüntü saçmalıyor bazen.

MAGNIFICO tribünü dolu bugün

deplasman tribününde 4 adet istanbulsporlu ve 1 bayrak mevcut.

Geçen hafta pendik doğranıp yokedildiği için beleşe kararlar alabilir lehine bu maç.

karagümrük maçında rüzgardan kamera sallanıyor

ulan konya mis gibi kontrayı ezdin be

20 milyonluk sehir takiminin 4 tane taraftarı var ne acı
çoook eskiden abimler giderdi okuldan maçlarına - logoları istanbul erkek lisesi ile aynı çünkü.

da dediğine göre 80+ milyonluk ülkede her takımın ortalama 500k- 1mil arası taraftarı olması lazım. türkiye standartları dışı bir mantık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt