Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.604
- 48.061
- 4.933
Kalecileri fena çakal yaulan antalyasporlu topçulara bak
zehir misiniz ulan :ddd
şunu nasıl anladınız anasını satayım sıcağı sıcağına da hemen itiraz ettiniz? oha lannn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalecileri fena çakal yaulan antalyasporlu topçulara bak
zehir misiniz ulan :ddd
şunu nasıl anladınız anasını satayım sıcağı sıcağına da hemen itiraz ettiniz? oha lannn
Penaltının kaçmasındaki ayrıntı şurada gizli. Yapıyoruz bu sporu yavbeşiktaşa 50 tl attım birazdan 3ü yer
aman trabzon'a basayım deme hocam gözünü seveyimPenaltının kaçmasındaki ayrıntı şurada gizli. Yapıyoruz bu sporu yav

O pozisyonda kol birleşikti nerdeyse. Bunda 90 derece açık. Doğal bir konum değil. Böyle bir penaltı bize verilmezse hakeme ana bacı söverdim.Top o kadar yakın mesafede, o kadar yavaş şiddette, arkası dönük oyuncunun koluna arkadan hafif temas ediyorsa bu penaltı değildir.
Kaleye çekilen sert bir şut olsa ve kolu açık yakalansa neyse. İçerideki Manu maçında da buna benzer bir pozisyon oldu mesela çalmadı hakem. Normal olan bu çünkü.

Atal kanat bence savunma denen şeyden eser yok adamda bir de sakatlık problemi dediğin gibi.Atal şov yapıyor mükemmel oyuncu da işte sakatlık sorunu var
Yok ya. Topa sola vururken ortaya gitti bir anda. Normal tüm futbolcuların uyanmasıAynen. La biz olsak uyurduk kimse itiraz etmezdi, zaten böyle bişeyde ilk defa görüyorum.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Emre ZeytinliŞu mesajların arka arkaya gelmesinden belliydi bir şey olacağı. Umut kazandı
Ekli dosyayı görüntüle 237776