Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top o kadar yakın mesafede, o kadar yavaş şiddette, arkası dönük oyuncunun koluna arkadan hafif temas ediyorsa bu penaltı değildir.

Kaleye çekilen sert bir şut olsa ve kolu açık yakalansa neyse. İçerideki Manu maçında da buna benzer bir pozisyon oldu mesela çalmadı hakem. Normal olan bu çünkü.
adam sabit olsa bu dediğin doğru yada ikili mücadelede kol açıkken olsa o da olumlu da adam top o bölgeye gelirken amaçsızca iki kolunu da havaya kandırıyor. Az aşağıdan gitse top ilk pozisyonda smaçı basacak. Kollar vücudun doğal haliyle olsa o da olumlu. Yerden güç alarak zıplama mesafesinde de değil kol bildiğin nirvanaya uzanmış.

Ne oldu lan maçı kapamistim 😄

1. Mert son dakika kornerde hücuma çıktı kafayı vurdu, top rakibin açık koluna çarptı.
2. VAR uyarısıyla hakem izledi ve penaltı verdi.
3. Penaltı atılmadan hakem temdit penaltısı olduğunu iletti. Yani penaltıyla maç bitiyor. Kaleciden döneni tamamlamak bile yok.
4. Rashica vururken ayağı kaydı ama top yine de ağlara gitti.
5. Top daha kaleye girerken Antalyalı oyuncular itiraza koştular hep bir anda...
6. Meğer Rashica ayağı kaydığı için topa vurduktan hemen sonra diğer ayağına da dokunmuş. Yani 2 kere dokunmuş oldu.
7. Hakem de bunu fark etmiş ki endirekt serbest vuruş kararı verdi.
8. VAR'ı beklediler, VAR da kararı onayladı ve maç penaltı öncesi skor olan 1-2 skoruyla bitmiş oldu.

Son düzenleme:
1. Mert son dakika kornerde hücuma çıktı kafayı vurdu, top rakibin açık koluna çarptı.
2. VAR uyarısıyla hakem izledi ve penaltı verdi.
3. Penaltı atılmadan hakem temdit penaltısı olduğunu iletti. Yani penaltıyla maç bitiyor. Kaleciden döneni tamamlamak bile yok.
4. Rashica vururken ayağı kaydı ama top yine de ağlara gitti.
5. Top daha kaleye girerken Antalyalı oyuncular itiraza koştular hep bir anda...
6. Meğer Rashica ayağı kaydığı için top vurduktan hemen sonra diğer ayağına da dokunmuş. Yani 2 kere dokunmuş oldu.
7. Hakem de bunu fark etmiş ki endirekt serbest vuruş kararı verdi.
8. VAR'ı beklediler, VAR da kararı onayladı ve maç penaltı öncesi skor olan 1-2 skoruyla bitmiş oldu.

Vay arkadaş temdit penaltısı olayını da ilk öğreniyorum

İmkansız, böyle bir penaltıya gol veremezsin.

Korkuyla karar almak ayrı bir şey, şu ana dek yapılan hatalar hep yorum tabanlı işler, o yüzden aklanıyor.
ee penaltı tekrarı da olamazdı, temdit penaltısı. fb'in golü mü silinirdi?

ya bu arada senin dediğin %1000 doğru da ben fb'in böyle bir gol ile puan aldığı bir maçta, bu golünün iptal olup puanının silineceğine inanamıyorum.

ulan antalyasporlu topçulara bak

zehir misiniz ulan :ddd

şunu nasıl anladınız anasını satayım sıcağı sıcağına da hemen itiraz ettiniz? oha lannn

Rashica sanki diğer köşeye vurduğu için yakından çok belli oldu herhalde. Biz pilottan anlamadık baştan ayak hareketinin yönünü tam anlayamadığımız için. Ben de şaşırdım Antalyalı oyuncular neye itiraz ediyor diye bir 3-5 saniye :D

sfsdfsdf.jpeg

dsfvadadf1.webp
dsfvadadf13.webp
dsfvadadf12.webp

ee penaltı tekrarı da olamazdı, temdit penaltısı. fb'in golü mü silinirdi?

ya bu arada senin dediğin %1000 doğru da ben fb'in böyle bir gol ile puan aldığı bir maçta, bu golünün iptal olup puanının silineceğine inanamıyorum.
Bu maçtaki çok extra ordinary ya, bu kadarı bir daha yaşanmaz muht ama maç ortası olsa itiraza bağlı tekrarlanırdı, ha bu çok işe yarar mı muamma tabii Anadolu takımlarıyla olan maçlar için

Kural hatası olur nasıl verilmez

Yorumluk bir şey değil bu

Kural hatası falan olmaz. Hakemin sadece gözden kaçırdığı hiçbir şey kural hatası değildir.

Kural hatası: Hakem bir karar verecek ama o kararın gerektirdiği kuralı uygulamayacak. Yani hakemin kararıyla uygulanan kural arasında uyuşmazlık olacak.

Yalnız olaylar bakımından efsane maç olmuş anlatılanlara göre

Kural hatası falan olmaz. Hakemin sadece gözden kaçırdığı hiçbir şey kural hatası değildir.

Kural hatası: Hakem bir karar verecek ama o kararın gerektirdiği kuralı uygulamayacak. Yani hakemin kararıyla uygulanan kural arasında uyuşmazlık olacak.
Gözünden kaçırdığı bir şey olamaz o pozisyonda, penaltıyı izliyor.

Kalecinin çizgiye basmaması mevzusu değil bu, göremesin.

Yanlış kullanılan penaltıyı göz göre göre gol vermiş olur, bu nasıl hakem hatası oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt