- 22 Ağustos 2010
- 32.820
- 37.600
- 3.033
yanlız bildiğin bizim maçta olsa bizim topçular hayatta itiraz etmezdi. .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam sabit olsa bu dediğin doğru yada ikili mücadelede kol açıkken olsa o da olumlu da adam top o bölgeye gelirken amaçsızca iki kolunu da havaya kandırıyor. Az aşağıdan gitse top ilk pozisyonda smaçı basacak. Kollar vücudun doğal haliyle olsa o da olumlu. Yerden güç alarak zıplama mesafesinde de değil kol bildiğin nirvanaya uzanmış.Top o kadar yakın mesafede, o kadar yavaş şiddette, arkası dönük oyuncunun koluna arkadan hafif temas ediyorsa bu penaltı değildir.
Kaleye çekilen sert bir şut olsa ve kolu açık yakalansa neyse. İçerideki Manu maçında da buna benzer bir pozisyon oldu mesela çalmadı hakem. Normal olan bu çünkü.
Ne oldu lan maçı kapamistim![]()
Bi 50 fenere akaraman trabzon'a basayım deme hocam gözünü seveyim![]()
Bence kural hatası olurdu. Penaltıda çift vuruş yapamazsınhakem hatası olurdu bence kural hatası değil
1. Mert son dakika kornerde hücuma çıktı kafayı vurdu, top rakibin açık koluna çarptı.
2. VAR uyarısıyla hakem izledi ve penaltı verdi.
3. Penaltı atılmadan hakem temdit penaltısı olduğunu iletti. Yani penaltıyla maç bitiyor. Kaleciden döneni tamamlamak bile yok.
4. Rashica vururken ayağı kaydı ama top yine de ağlara gitti.
5. Top daha kaleye girerken Antalyalı oyuncular itiraza koştular hep bir anda...
6. Meğer Rashica ayağı kaydığı için top vurduktan hemen sonra diğer ayağına da dokunmuş. Yani 2 kere dokunmuş oldu.
7. Hakem de bunu fark etmiş ki endirekt serbest vuruş kararı verdi.
8. VAR'ı beklediler, VAR da kararı onayladı ve maç penaltı öncesi skor olan 1-2 skoruyla bitmiş oldu.
ee penaltı tekrarı da olamazdı, temdit penaltısı. fb'in golü mü silinirdi?İmkansız, böyle bir penaltıya gol veremezsin.
Korkuyla karar almak ayrı bir şey, şu ana dek yapılan hatalar hep yorum tabanlı işler, o yüzden aklanıyor.
ulan antalyasporlu topçulara bak
zehir misiniz ulan :ddd
şunu nasıl anladınız anasını satayım sıcağı sıcağına da hemen itiraz ettiniz? oha lannn
Tam besiktaslik topcuşunu 100 kere dene o şekilde gol atamazsın anasını satim ya zıdjgshjgdf
Usta Hagi İstanbulspora atmıştı 40 sene önce : )Vay arkadaş temdit penaltısı olayını da ilk öğreniyorum
Hagi atmıştı santra yapılmamıştı hey gidi günler heyyyyUsta Hagi İstanbulspora atmıştı 40 sene önce : )
Bu maçtaki çok extra ordinary ya, bu kadarı bir daha yaşanmaz muht ama maç ortası olsa itiraza bağlı tekrarlanırdı, ha bu çok işe yarar mı muamma tabii Anadolu takımlarıyla olan maçlar içinee penaltı tekrarı da olamazdı, temdit penaltısı. fb'in golü mü silinirdi?
ya bu arada senin dediğin %1000 doğru da ben fb'in böyle bir gol ile puan aldığı bir maçta, bu golünün iptal olup puanının silineceğine inanamıyorum.
Kural hatası olur nasıl verilmez
Yorumluk bir şey değil bu
kafayı kırmışlarııHastalariii
kafayı kırmışlarıı
Gözünden kaçırdığı bir şey olamaz o pozisyonda, penaltıyı izliyor.Kural hatası falan olmaz. Hakemin sadece gözden kaçırdığı hiçbir şey kural hatası değildir.
Kural hatası: Hakem bir karar verecek ama o kararın gerektirdiği kuralı uygulamayacak. Yani hakemin kararıyla uygulanan kural arasında uyuşmazlık olacak.
Usta Hagi İstanbulspora atmıştı 40 sene önce : )