Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu pozisyonda hakemin golü iptal etmemesinin tek ihtimali bunun bir sorun olduğunu bilmemesidir, bu da kural hatasıdır. Pozisyonu görmedim diyebilir çok kötü niyetliyse, bu da normalde karşılaşılmayacak bir durum yani olağan akış da bu.

Söylediğim gayet net, subjektif ya da afaki bir kısmı da yok.

Cüneyt Çakır'ın görmediği örnekteki gibi bu hakem de gayet görmemiş olabilirdi, gayet de görmedim diyebilirdi, kötü niyetli olsa da olmasa da "görmedim" diyecekti. Zaten bir hakemin bu kuralı bilmemesi görmemesinden çok daha imkansız ve daha büyük skandal. İptal edip endirekt vermeyen hakem görmedim der, demek zorunda, başka olasılık da yok maalesef.

Cüneyt Çakır'ın görmediği örnekteki gibi bu hakem de gayet görmemiş olabilirdi, gayet de görmedim diyebilirdi, kötü niyetli olsa da olmasa da "görmedim" diyecekti. Zaten bir hakemin bu kuralı bilmemesi görmemesinden çok daha imkansız ve daha büyük skandal. İptal edip endirekt vermeyen hakem görmedim der, demek zorunda, başka olasılık da yok maalesef.
Kural hatası olan pozisyonların çoğu skandaldır, bu da farklı bir skandal olur. Taç verip korner kullandırması da imkansız öyle bakarsak.

Benim iddiam da en baştan beri böyle bir pozisyonda golün verilme ihtimalinin olmaması, ha veriyorsa da kuralı bilmemesi/karıştırması kimsenin penaltıyı iki ayakla kullandığını görmemesinden daha olası. Sen de birinin öncelikle hakemin görmeme ihtimali daha fazla diyorsun, okay bu noktada uzatmamıza gerek yok.

Antalyaspor bizim maçtada baskıyı çok net kırıyordu biraz ucuz yırtmışız hızlı paslaştıkları an ciddi olarak tehlikeli takımlar bu sezon büyük takımlara karşı hep iyi oynamışlardı.

Icardi cezalı ve Avrupa yorgunu halde iyi ki puan bırakmadık ama baya yakın sayılırdı.

Kural hatası olan pozisyonların çoğu skandaldır, bu da farklı bir skandal olur. Taç verip korner kullandırması da imkansız öyle bakarsak.

Benim iddiam da en baştan beri böyle bir pozisyonda golün verilme ihtimalinin olmaması, ha veriyorsa da kuralı bilmemesi/karıştırması kimsenin penaltıyı iki ayakla kullandığını görmemesinden daha olası. Sen de birinin öncelikle hakemin görmeme ihtimali daha fazla diyorsun, okay bu noktada uzatmamıza gerek yok.

Ben aslında "Bu gol verilmediyse hakem zaten hiçbir şartta 'görüp de vermedim' demez, o demeyince de zaten hiçbir şekilde kural hatası iddiası yapılamaz" diyorum. İkincisi daha yakın geçmişte görmeyen ve golü veren hakem (Cüneyt Çakır) olmuş işte, onun örneğini de verdik ve kasti yaptığını da sanmıyorum. Yani bir hakemin bu pozisyonda "görmedim" demesi gayet inandırıcı ve hayatın doğal akışına uygun. Bu da son cevabım olsun.

Antalyaspor bizim maçtada baskıyı çok net kırıyordu biraz ucuz yırtmışız hızlı paslaştıkları an ciddi olarak tehlikeli takımlar bu sezon büyük takımlara karşı hep iyi oynamışlardı.

Icardi cezalı ve Avrupa yorgunu halde iyi ki puan bırakmadık ama baya yakın sayılırdı.

Alanya maçı da riskli olacak. Ritimsiz şekilde çıkacağız. Milli takım arasından sonra 1 maç, üstüne 11 gün daha ara... Bence hazırlık maçları falan yapmalıyız o ara.

Şu 3 maç cidden sırasıyla çok kritik.

1. Ligin iyi takımlarından birine karşı 16'da Ramazan ayında rakibin derbi gününde gündüz maçı
2. Milli takım dönüşü bize bilenecek TD'li, düşme hattındaki rakibe karşı maç
3. Milli takım dönüşü üzerine 11 gün daha arayla sıkı bir deplasman...

Antalya bu sezon ligde açık ara bize karşı en iyi oyunu oynayan takımdı cidden ucuz yirttik o maç

Bizimkinde yere atlarken uzuyor forma zaten... Koşmaya, topa gitmeye, pozisyon almaya çalışırken değil ki...

Bünyamin ne karaktersiz adamsın..Cenkin bizim maçta kendini atmasıyla Antalya'nın kazandığı penaltıyı bir tutuyor ulan gedson nerdeyse formayı yirtiyordu
Kadıköy'de bizim maçta yan hakeminin maçtan önce kafası yarıldığı halde maçı iptal etmeyen Bünyamin'i ciddiye almamak gerek.

Abi bu bünyamin net kafayı sıyırmış..Tuzla maçından bir pozisyon gösterdi resmen birebir aynısı orada penaltı saçma diyor bjk macindakine haklı diyor .. Yaw insan aynı 2 görüntüye nasıl farklı yorum yapar şu herif yıllarca kıdemli hakemlik yaptı ligde..
Ben penaltı olup olmadığını tartismiyorum ama aynı pozisyon yahu insan bir düşünür bana ne derler diye..Bu sezon erman batuhan bunyamin sırf farklılık yaratacağız diye saçma sapan argümanlar sunuyor

Antalya kazandı, Alanya kazandı, Adana Demirspor kazandı ligin altı yalnızlaşmaya başladı düşme hattındaysa Ankaragücü kazandı.

Ankaragücü, Konyaspor, Antep, Pendikspor, Karagümrük, Hatayspor bunlardan 3 tanesi düşecek.

Hatayspor %80
Pendikspor %70
Karagümrük %60
Antep %50
Konyaspor %40
Ankaragücü %30
Yarın Hatay'da 3 puan alır muht.

Tamam baskıdan iyi çıkmışlar da bjk savunmada yerleşik hale geldikten sonra golü atmışlar.

Tamam baskıdan iyi çıkmışlar da bjk savunmada yerleşik hale geldikten sonra golü atmışlar
Bu pozisyonda yerleştiler ama başka hızlı çıktıkları pozisyonlarda var baskıdan rahat çıktıkları ama son pasları rezalet yaptıkları bize karşı öyleydi son dakikalara doğru 6'ya 2 geldikleri pozisyonu bile harcamışlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt