Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden ? bodrumda rahatlayamadı ama sivasin diken üstünde kalmasıda iyi bence
Bodrum'un 1 maçlık domalma kredisi oluştu. Sivas yense Fb maçında puan almaları şarttı artık değil.

Neyse haftaya görürsünüz Bodrum 5'lik olunca

Özellikle sen @Oral Sever

Ne zaman öğrenecen şu ligin dinamiklerini? Her hafta yanlış takımı tutuyon

Bodrum'un 1 maçlık domalma kredisi oluştu. Sivas yense Fb maçında puan almaları şarttı artık değil.

Bir de bize laf çakıyor yaw :/

Ben bodrum macina yorum yapmadim yenilmeleri iyi olurdu ama bulundukları durum hâlâ kritik. Fikslerine baktım biz, trabzon bjk maclari var. Yukariya tirmanmak icin fenerden ekstra puan almak isterler bence. Ne dersin?

Bodrum ne durumda olursa olsun zaten yenilecekti bundan dolayı Sivas'ın zor durumda olması daha iyi çünkü hem Rıza faktörü hem kadro kalitesi hem şehrin havası ile Sivas-Fener maçında Sivas'ın çelme takma şansı Bodrum'un 2-3 katı olur.

Bodrum bence her türlü domalacak fbye. Bunun ön hazirligi da yapilmis zaten. Hocasi fb sampiyon olsun diyen bir takimdan bahsediyoruz.

Sivasin durumu cok kritik, üstelik baslarinda Riza var. Fbnin sivas deplasmani cok zor gececek.

Ben bodrum macina yorum yapmadim yenilmeleri iyi olurdu ama bulundukları durum hâlâ kritik. Fikslerine baktım biz, trabzon bjk maclari var. Yukariya tirmanmak icin fenerden ekstra puan almak isterler bence. Ne dersin?
Küme hattındaki rakipleriyle oynadığı maçlara odaklanırlar daha çok

hatay bir ralli yaparsa kesin düştü diyemem. Haftaya ölüm kalım maçı var zaten ondan sonra iddiasız 1-2 rakiple oynayacaklar. Bir bakmışız aboubakar fener maçına ya tamam ya devam mottosu ile çıkmış

Bu ne lan iddiada kırmızı kart oranı mı yüksekti bu hafta

IMG_3180.webp

16.00 Antalyaspor - Alanyaspor
16.00 Kayserispor - Hatayspor
20.30 Konyaspor - Gaziantep FK

#ÇETİN

alttaki herkes kazansin konya haric

Alanya Joao Pereira'yı hoca olarak getirmiş yeni görüyorum ilginç bir tercih olmuş Lizbon'da felaket kötüydü. Bugünkü derbi izlenir.

Bodrum mutlaka küme düşmeli ki fikstürü de kol gibi ,buyursun fenere domalsinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt