Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.968
- 39.331
- 3.993
neden ? bodrumda rahatlayamadı ama sivasin diken üstünde kalmasıda iyi benceÇok kötü oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden ? bodrumda rahatlayamadı ama sivasin diken üstünde kalmasıda iyi benceÇok kötü oldu
Bodrum'un 1 maçlık domalma kredisi oluştu. Sivas yense Fb maçında puan almaları şarttı artık değil.neden ? bodrumda rahatlayamadı ama sivasin diken üstünde kalmasıda iyi bence
Bir de bize laf çakıyor yaw :/Bodrum'un 1 maçlık domalma kredisi oluştu. Sivas yense Fb maçında puan almaları şarttı artık değil.
Neyse haftaya görürsünüz Bodrum 5'lik olunca
Özellikle sen @Oral Sever
Ne zaman öğrenecen şu ligin dinamiklerini? Her hafta yanlış takımı tutuyon
Ben bodrum macina yorum yapmadim yenilmeleri iyi olurdu ama bulundukları durum hâlâ kritik. Fikslerine baktım biz, trabzon bjk maclari var. Yukariya tirmanmak icin fenerden ekstra puan almak isterler bence. Ne dersin?Bodrum'un 1 maçlık domalma kredisi oluştu. Sivas yense Fb maçında puan almaları şarttı artık değil.
Bodrum bence her türlü domalacak fbye. Bunun ön hazirligi da yapilmis zaten. Hocasi fb sampiyon olsun diyen bir takimdan bahsediyoruz.Bodrum'un 1 maçlık domalma kredisi oluştu. Sivas yense Fb maçında puan almaları şarttı artık değil.
Küme hattındaki rakipleriyle oynadığı maçlara odaklanırlar daha çokBen bodrum macina yorum yapmadim yenilmeleri iyi olurdu ama bulundukları durum hâlâ kritik. Fikslerine baktım biz, trabzon bjk maclari var. Yukariya tirmanmak icin fenerden ekstra puan almak isterler bence. Ne dersin?
Nerde çaktı görmedimBir de bize laf çakıyor yaw :/
Bjk maç başlığında :dNerde çaktı görmedim
Jk mağlubiyetinden sonra jk admininden "Tarih 1 kere yazıldı (1992 namağlup champ)" twitini görünce jetonu düşer ama champ gitmiş olurBjk maç başlığında :d
Biz Bjk'ı tutuyormuşuz ama Gs maçı öncesi yenilmeleri daha iyiymiş.
9 kişi ile tjk yenince normal tabiMükemmel bir gün geçiyeahh

Daha önce de 9 kişi ile Feneri yenmiştik9 kişi ile tjk yenince normal tabi![]()
Alanya16.00 Antalyaspor - Alanyaspor
16.00 Kayserispor - Hatayspor
20.30 Konyaspor - Gaziantep FK
#ÇETİN