Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kayseri kurtardı gibi

yarın rize ile sivas oynuyor kaybeden düşer ikisinden

bodrum alanya ile oynuyor onuda kaybeden düşer

Gökhan Sazdağı direkt kırmızı yemiş. Galiba sert hareketten. 2 maç yiyip fb maçında oynamaz. Her maç eksik takımla oynuyorlar bıktırdı

Kayserispor'un en iyilerinden Gökhan Sazdağı 90+4 kırmızı kart görmüş. 2 maç ceza alır. FB maçınds yok.

2-0 öndesin birader neden maç biterken kırmızı görüyorsun? Bu nasıl bir ahlaksızlık. Bodrumspor kalecisi de 2-0 öndeyken FB maçında cezalı duruma düşmüştü. Ne ayaksınız olum siz?

13.30 rize - sivas = rize kazanmamalı
16.00 başak - konya
19.00 antalya - samsun

Rize - Sivas maçında sivasın kazanmaması lazım.

kazanmasınlar ki haftaya fenere yüklensinler

Samsun vurmalı 1/2 denenir bu maça.

ISTE BU MAC IZLENIR

Rizespor-Sivasspor karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - En  Çok Okunan Kayseri Yerel internet Haber sitesi

beraberlik iyidir rizede potada olsun rizenin yatışı sivastan daha fazla
iyi de, rize'nin fb ile maçı kalmadı ki?

sivas rize'den 1 pts alırsa bile altın 1 puan olur onlar için. yenilip ateşi sonuna kadar hissetmeliler fb maçı öncesinde.

sivas rize'den 1 pts alırsa bile altın 1 puan olur onlar için. yenilip ateşi sonuna kadar hissetmeliler fb maçı öncesinde.
ben küme düşmesine bakıyorum sivas kazansa da 33 puana geliyor, yarın da bodrum alanyadan biri kazanır hem puan baremi yükselmiş hem sivas galbiyete rağmen potada hem rizeyi aşağıya çekmiş olur win win

ben küme düşmesine bakıyorum sivas kazansa da 33 puana geliyor, yarın da bodrum alanyadan biri kazanır hem puan baremi yükselmiş hem sivas galbiyete rağmen potada hem rizeyi aşağıya çekmiş olur win win
bence yanılıyorsun.

görünen o ki bir anlaşmazlık içerisindeyiz.

bence bu anlaşmazlıkta hangimizin haklı olduğuna, bu işler üzerine doktorasını yapmış büyük üstat @Uğur İz karar versin. :d

Bugun Rizespor , Konyaspor ve Antalyaspor yenerse Trabzonspor icin de tehlike canlari calabilir ve fener maci daha onemli hale gelir onlar icin

1743842241801.webp

bence yanılıyorsun.

görünen o ki bir anlaşmazlık içerisindeyiz.

bence bu anlaşmazlıkta hangimizin haklı olduğunaa, bu işlerin doktorasını yapmış büyük üstat @Uğur İz karar versin. :d
benim sonuçlarıma göre

kayseri 33
rize 33
sivas 33
bodrum 33
alanya 31

bu durumda sivas haftaya nasıl yatacak

Bugun Rizespor , Konyaspor ve Antalyaspor yenerse Trabzonspor icin de tehlike canlari calabilir ve fener maci daha onemli hale gelir onlar icin

Ekli dosyayı görüntüle 283151
rize mutlaka yenmeli.

antalya-samsun maçı için ise, samsun yensin derim. antalya 36 pts'de. samsun bizim maçtan önce kazanarak gelsin. mottomuz her zaman budur. gs'ın rakibi, bir önceki maçı kazanarak gelmelidir.

başak-konya maçı şimdilik aşırı bir etkisi yok gibi ama o maçı zaten başak banko alır.

@Uğur İz

nasılım üstadım?

benim sonuçlarıma göre

kayseri 33
rize 33
sivas 33
bodrum 33
alanya 31

bu durumda sivas haftaya nasıl yatacak
yahu nasıl olsa 33 puan oldum yatayım demez elbette. ama 30 puan ile çıkarsa o maça, bildiğin ölüm kalım maçı gibi bir şey olur onlar için. bunun neresini anlatamadığımı anlayamadım. :/

rize mutlaka yenmeli.

antalya-samsun maçı için ise, samsun yensin derim. antalya 36 pts'de. samsun bizim maçtan önce kazanarak gelsin. mottomuz her zaman budur. gs'ın rakibi, bir önceki maçı kazanarak gelmelidir.

başak-konya maçı şimdilik aşırı bir etkisi yok gibi ama o maçı zaten başak banko alır.

@Uğur İz

nasılım üstadım?
konyanin artik galatasaraya yariyabilecegi tek yer , yari finalde yenilmek olacaktir baska da bi isine yaramiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt