- 4 Ağustos 2009
- 90.218
- 71.182
- 5.188
Sivasin fenerden sonra kasimpasa maci var. Fenere yatın kpasadan 3 puanı alın anlaşması yaparlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rize haftaya trabzonspora gidecek , bu hafta yenemezlerse babaya gelirlerRize - Sivas maçında sivasın kazanmaması lazım.
kazanmasınlar ki haftaya fenere yüklensinler
Samsun vurmalı 1/2 denenir bu maça.
nasıl bunu diyebildin, argumanın nedir? argumansfi?13.30 rize - sivas = rize kazanmamalı
16.00 başak - konya
19.00 antalya - samsun
beraberlik iyidir rizede potada olsun rizenin yatışı sivastan daha fazlanasıl bunu diyebildin, argumanın nedir? argumansfi?
rize kesinlikle yenmeli. sivas haftaya fb maçına ölmemek için çıkmalı.
iyi de, rize'nin fb ile maçı kalmadı ki?beraberlik iyidir rizede potada olsun rizenin yatışı sivastan daha fazla
ben küme düşmesine bakıyorum sivas kazansa da 33 puana geliyor, yarın da bodrum alanyadan biri kazanır hem puan baremi yükselmiş hem sivas galbiyete rağmen potada hem rizeyi aşağıya çekmiş olur win winiyi de, rize'nin fb ile maçı kalmadı ki?
sivas rize'den 1 pts alırsa bile altın 1 puan olur onlar için. yenilip ateşi sonuna kadar hissetmeliler fb maçı öncesinde.
bence yanılıyorsun.ben küme düşmesine bakıyorum sivas kazansa da 33 puana geliyor, yarın da bodrum alanyadan biri kazanır hem puan baremi yükselmiş hem sivas galbiyete rağmen potada hem rizeyi aşağıya çekmiş olur win win
Bugun Rizespor , Konyaspor ve Antalyaspor yenerse Trabzonspor icin de tehlike canlari calabilir ve fener maci daha onemli hale gelir onlar iciniyi de, rize'nin fb ile maçı kalmadı ki?
sivas rize'den 1 pts alırsa bile altın 1 puan olur onlar için. yenilip ateşi sonuna kadar hissetmeliler fb maçı öncesinde.
benim sonuçlarıma görebence yanılıyorsun.
görünen o ki bir anlaşmazlık içerisindeyiz.
bence bu anlaşmazlıkta hangimizin haklı olduğunaa, bu işlerin doktorasını yapmış büyük üstat @Uğur İz karar versin. :d
rize mutlaka yenmeli.Bugun Rizespor , Konyaspor ve Antalyaspor yenerse Trabzonspor icin de tehlike canlari calabilir ve fener maci daha onemli hale gelir onlar icin
Ekli dosyayı görüntüle 283151
yahu nasıl olsa 33 puan oldum yatayım demez elbette. ama 30 puan ile çıkarsa o maça, bildiğin ölüm kalım maçı gibi bir şey olur onlar için. bunun neresini anlatamadığımı anlayamadım. :/benim sonuçlarıma göre
kayseri 33
rize 33
sivas 33
bodrum 33
alanya 31
bu durumda sivas haftaya nasıl yatacak
konyanin artik galatasaraya yariyabilecegi tek yer , yari finalde yenilmek olacaktir baska da bi isine yaramizrize mutlaka yenmeli.
antalya-samsun maçı için ise, samsun yensin derim. antalya 36 pts'de. samsun bizim maçtan önce kazanarak gelsin. mottomuz her zaman budur. gs'ın rakibi, bir önceki maçı kazanarak gelmelidir.
başak-konya maçı şimdilik aşırı bir etkisi yok gibi ama o maçı zaten başak banko alır.
@Uğur İz
nasılım üstadım?
raporladımyahu nasıl olsa 33 puan oldum yatayım demez elbette. ama 30 puan ile çıkarsa o maça, bildiğin ölüm kalım maçı gibi bir şey olur onlar için. bunun neresini anlatamadığımı anlayamadım. :/