Hatay ve Adana ile maçı olan takımlar 1 adım daha avantajlı olacaktır. Rize ve Konya'nın bu takımlar ile maçı var ve orta sıra hedefsiz takımlar ile oynuyorlar bundan dolayı bu 2 takımın düşmesini imkansız görüyorum.
Kayseri'nin 1 maç eksiği var ama 2 büyük takım ile oynayacak lakin orta sıra takımlar ile maçları var. İşler kötü bile gitse sondan bir önceki hafta Bodrum'u içerde yener kurtarırlar.
Görüntü ve mantık Sivas,Alanya ve Bodrum'dan ikisi gidecek diyor.
Sivas'ın 2 büyük takım ile maçı rakipleri BAY geçer iken bu açıdan ciddi dezavantajları var. Ayrıca kendileri BAY'ı sondan bir önceki hafta geçiyorlar ve son 3 haftada 2 maçları ve 2 deplasmanları var bu da korkunç dezavantaj. Sivas önündeki 3 maçtan minimum 5 puan çıkaramazsa kesin olarak ilk düşen takım olur.
Alanya görece iyi fikstüre sahip ama oyunları yok, oyuncu kalitesini sahaya yansıtır bir kıvılcım olabilirse ligde kalmaya o 3 takım içerisinde en müsait durumda olanı gözüküyor.
Bodrum rezil bir takım yani her maça 0-0 mottosu ile çıkıp ya atarsamı oynuyorlar. Çok net konuşacağım bu hafta Akdeniz derbisinde Antalya'yı yenemedikleri an düşerler bu kadarda emin konuşuyorum.
Özet: Alanya oyununu biraz iyileştirebilirse Bodrum-Sivas kesin gider. En dezavantajlı takım net olarak Sivas.