Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basaksehir
antalya
gaziantep
kasimpasa
rize
bodrum
kayseri
alanya
hatay
adana

sezona kafadan 20 galibiyetle basliyor fener
hic sekmiyor

basaksehir
antalya
gaziantep
kasimpasa
rize
bodrum
kayseri
alanya
hatay
adana

sezona kafadan 20 galibiyetle basliyor fener
hic sekmiyor
Alanya hayat memat maçı oynuyor direkt rakibi ile. Görsen nasıl uyuşuklar.

Bizim maçtan önce oyuncuları kartlarını temizliyordu. Bizim maçta hırstan çimleri söküyorlardı avuçları ile. Bir kişiye 3 kişi basıyorlardı.

O kadar var ki şu takımlardan, biri düşünce tam sevineceğim, bu sefer öteki ligde kalıyor diye üzülüyorum.

Konya 34
Rize 34
Bodrum 33
Kayseri 33
Sivas 31
Alanya 31

Bodrum kalmasın ya skoru şimdi gordum acayip modum dustu

Hatay gitti. Bence Rize Alanya Bodrum diğer 2 olacak bu üçünden biri

Hatay ve Adana ile maçı olan takımlar 1 adım daha avantajlı olacaktır. Rize ve Konya'nın bu takımlar ile maçı var ve orta sıra hedefsiz takımlar ile oynuyorlar bundan dolayı bu 2 takımın düşmesini imkansız görüyorum.

Kayseri'nin 1 maç eksiği var ama 2 büyük takım ile oynayacak lakin orta sıra takımlar ile maçları var. İşler kötü bile gitse sondan bir önceki hafta Bodrum'u içerde yener kurtarırlar.

Görüntü ve mantık Sivas,Alanya ve Bodrum'dan ikisi gidecek diyor.

Sivas'ın 2 büyük takım ile maçı rakipleri BAY geçer iken bu açıdan ciddi dezavantajları var. Ayrıca kendileri BAY'ı sondan bir önceki hafta geçiyorlar ve son 3 haftada 2 maçları ve 2 deplasmanları var bu da korkunç dezavantaj. Sivas önündeki 3 maçtan minimum 5 puan çıkaramazsa kesin olarak ilk düşen takım olur.

Alanya görece iyi fikstüre sahip ama oyunları yok, oyuncu kalitesini sahaya yansıtır bir kıvılcım olabilirse ligde kalmaya o 3 takım içerisinde en müsait durumda olanı gözüküyor.

Bodrum rezil bir takım yani her maça 0-0 mottosu ile çıkıp ya atarsamı oynuyorlar. Çok net konuşacağım bu hafta Akdeniz derbisinde Antalya'yı yenemedikleri an düşerler bu kadarda emin konuşuyorum.

Özet: Alanya oyununu biraz iyileştirebilirse Bodrum-Sivas kesin gider. En dezavantajlı takım net olarak Sivas.

Bodrumbahçe düşmez kalecileri çok formda, stoperde bir tane insan hayvanı var. Hocaları ve leş stad atmosferleri avantaj. Ben bu itlere karşı bizim maçtada dikkat etmemiz gerek diyorum. İnanılmaz bir koç köpekliği var bunlarda düşmemek için değil, bizi şampiyonluktan etmek için savaşırlar. Adamlar fbye yedek çıktılar küme hattında inanılmaz bir işti. Arda'yı alt lig maçında delirtmişlerdi. Bence son 2 düşen alanya ve sivas olacak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa şerefsizi şikeciler dışında herkesden puan alıyor bir şekilde. Oyun stili büyük takımlara bu kadar ters gelen bir takımın şikecilere üst üste 13 maç yenilmesinin mantık izan sınırı içerisinde açıklaması yok

Kasımpaşa şerefsizi şikeciler dışında herkesden puan alıyor bir şekilde. Oyun stili büyük takımlara bu kadar ters gelen bir takımın şikecilere üst üste 13 maç yenilmesinin mantık izan sınırı içerisinde açıklaması yok
Var satıyorlar :asd:

bejeke ısrarla yenilmeye devam ediyor hahaha
Insan psikoloijisi boyledir. Nedense bizim maca sezon finali gozuyle baktilar, butun motivasyonlarini, enerjilerini ve hirslarini o macta harcayip tatil moduna gectiler. Bundan sonra boyle gider, bakin fb'ye de gule oynaya verirler maci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt