Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener - kpaşa maçı için meteor düşmesi lazım beyler aytaç falan bize babalanan tipler .

rize cezalıları iyi - Sowda overrated biraz.

çokta itiraz olmayacak bir pozisyonda hakemin ağzına gire gire bağırdı, bunun kasti olduğuna adımdan daha fazla eminim

konu fb karşısında kimin cezalı olup olmadığı değil yahu. kpaşa ne zaman fb'ye çelme takmış ki zaten? :)

isterse full kadro çıksın.

takımda osimhen, morata var sowe dan çekiniyoruz okan naptın sen bize

gezhalın sarı kartı niye yazmıo herif net bi şekilde sarı yemişti.

k.paşa-fb arasındaki son 26 maçta 1 kez k.paşa maç kazanmış o da 5 sene önce fbnin ligi 7. bitirebildiği boş sezonda ve o maçtan sonra fb beraberlik bile almamış.

kale:
grbic
tarık

stoperler:
mosci
alikulov
ayberk karapo

sol bek:
hojer

sağ bek:
taha

ön libero:
papanikolau

merkez orta saha:
olowoyin
miyhat pala

sağ kanat:
akintola
ghezzal

sol kanat:
zeqiri

santrafor:
sowe
jurecka

sakat ve cezalıları düşünce, rize'nin bizim maç için kadrosu (son dk bir sakatlık vs daha olmadığı taktirde). (50 k euroluk 18-20 yaşındaki topçuları yazmadım)

Grbic
Taha Mocsi Alikulov Hojer
Mithat Papanikolaou Olawoyin
Ghezzal Sowe Akintola​

Rize'nin bize karsi cikacak olan 11'i

@Veli Baltacı
olowoyin, akintola ve sowe üçlüsünden çekiniyorum bariz. tam da bizim en zayıf savunduğumuz bölge olan sağ bek bölgesinden hücum edecekler.

iyi haber ise, zeqiri dışında hamle oyuncuları pek yok gibi bu arada.

olowoyin, akintola ve sowe üçlüsünden çekiniyorum bariz. tam da bizim en zayıf savunduğumuz bölge olan sağ bek bölgesinden hücum edecekler.

iyi haber ise, zeqiri dışında hamle oyuncuları pek yok gibi bu arada.
Rize deplasmaninda puan kaybettigimiz sezonlarda hep rezilleri oynamisiz ve sampiyon olamamisiz (uzak ara)
Sampiyonlugumuzu coktan ilan ettigimiz ve son hafta yedeklerle oynanan anlamsiz maci saymiyorum.

Rize deplasmaninda puan kaybettigimiz sezonlarda hep rezilleri oynamisiz ve sampiyon olamamisiz (uzak ara)
Sampiyonlugumuzu coktan ilan ettigimiz ve son hafta yedeklerle oynanan anlamsiz maci saymiyorum.
defansları iyi değil ama ön tarafı bayağı iyi ya rize'nin. olowoyin, sowe, akintola, ghezzal 4lüsünden en az bir gol yememe ihtimalimiz yok.

umarım ilk defa bulduğumuzu atarız. çok ihtiyacımız olacak.

ligdeki ilk mağlubiyetimize en yakın olduğumuz maç bence.

defansları iyi değil ama ön tarafı bayağı iyi ya rize'nin. olowoyin, sowe, akintola, ghezzal 4lüsünden en az bir gol yememe ihtimalimiz yok.

umarım ilk defa bulduğumuzu atarız. çok ihtiyacımız olacak.

ligdeki ilk mağlubiyetimize en yakın olduğumuz maç bence.
rize'nin top oynamaya calisip macin hemen basinda 2 gol bulacagimizi düsünüyorum. öyle bir his geldi bana.
top oynamaya calisan takimlari rahat yeniyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt