Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cezalı olmasa da yedek başlıyor zaten sıkıntı yokaytac fener macinda yok , kotu oldu bu
Ciner üzmez Koç'u doğru.konu fb karşısında kimin cezalı olup olmadığı değil yahu. kpaşa ne zaman fb'ye çelme takmış ki zaten?
isterse full kadro çıksın.
olowoyin, akintola ve sowe üçlüsünden çekiniyorum bariz. tam da bizim en zayıf savunduğumuz bölge olan sağ bek bölgesinden hücum edecekler.Grbic
Taha Mocsi Alikulov Hojer
Mithat Papanikolaou Olawoyin
Ghezzal Sowe Akintola
Rize'nin bize karsi cikacak olan 11'i
@Veli Baltacı
Rize deplasmaninda puan kaybettigimiz sezonlarda hep rezilleri oynamisiz ve sampiyon olamamisiz (uzak ara)olowoyin, akintola ve sowe üçlüsünden çekiniyorum bariz. tam da bizim en zayıf savunduğumuz bölge olan sağ bek bölgesinden hücum edecekler.
iyi haber ise, zeqiri dışında hamle oyuncuları pek yok gibi bu arada.
gaziantep deplasmanindan sonra rize'den de 3 puanla dönecegiz. tahminim 0-3.Paşa Rize maçı çok kötü skorla bitmiş. Rize'ye yeniliriz muhtemelen.
Paşada da Aytaç ve Burak cezalı fb maçında
defansları iyi değil ama ön tarafı bayağı iyi ya rize'nin. olowoyin, sowe, akintola, ghezzal 4lüsünden en az bir gol yememe ihtimalimiz yok.Rize deplasmaninda puan kaybettigimiz sezonlarda hep rezilleri oynamisiz ve sampiyon olamamisiz (uzak ara)
Sampiyonlugumuzu coktan ilan ettigimiz ve son hafta yedeklerle oynanan anlamsiz maci saymiyorum.
rize'nin top oynamaya calisip macin hemen basinda 2 gol bulacagimizi düsünüyorum. öyle bir his geldi bana.defansları iyi değil ama ön tarafı bayağı iyi ya rize'nin. olowoyin, sowe, akintola, ghezzal 4lüsünden en az bir gol yememe ihtimalimiz yok.
umarım ilk defa bulduğumuzu atarız. çok ihtiyacımız olacak.
ligdeki ilk mağlubiyetimize en yakın olduğumuz maç bence.