Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ts basak ve goztepenin 4 5 icin ihtimali olmamali acikcasi. Su an TS ve goztepe maclarindan 1i fisi cekecegimizi hissettiriyor

Asagisi fena ve keyif verici. Dizi gibi kimin kellesi gitcek meraktayim. Hepsi ok duruyor

Alanya rize arasinda sivasla beraber rize defolsun istegim yok degil.

Bugun Rize Eyupu yenerse , sivasspor ptt.1 lig planlarina baslayabilir

1745131360288.webp

Bugun Rize Eyupu yenerse , sivasspor ptt.1 lig planlarina baslayabilir

Ekli dosyayı görüntüle 283882
Zor ya hesaplari, 2 mac fazlasi flaan var bodrum haricinde

Dip 2 belli

Bodrum alanya rize sivas ucundan kayseri(bugun bakalim kurtaracak mi yoksa "as maclarimiza adam sakliyoruz" mu olacak)

Sanki rize sivas gitmesini daha cok isterim

Obur yandan yukarida eyup 4 uncu su an bjk altina indi, sonraki macimiza yuk bindi haliyle.

EyupTs goztepe dep ve son mac basak(buna kalmasin is ne olur ne olmaz) cepte maclar degil kesinlikle

Onumuzdeki sene aralikta sivas dep, fener maci oncesi sonrasi pasa rize kombosu kirilabilir. Gerci onu karagumruk gelirse gene duzenlerler

Zor ya hesaplari, 2 mac fazlasi flaan var bodrum haricinde

Dip 2 belli

Bodrum alanya rize sivas ucundan kayseri(bugun bakalim kurtaracak mi yoksa "as maclarimiza adam sakliyoruz" mu olacak)

Sanki rize sivas gitmesini daha cok isterim

Obur yandan yukarida eyup 4 uncu su an bjk altina indi, sonraki macimiza yuk bindi haliyle.

EyupTs goztepe dep ve son mac basak(buna kalmasin is ne olur ne olmaz) cepte maclar degil kesinlikle

Onumuzdeki sene aralikta sivas dep, fener maci oncesi sonrasi pasa rize kombosu kirilabilir. Gerci onu karagumruk gelirse gene duzenlerler
insallah Fenere 7 eksikle cikan Bodrum ve Kayseri duser , o zaman gorururuz kart sifirlama neymis.
Sivas ve Rizeden cok Bodrum ve Kayserinin dusmesini istiyorum , Sivas ve Rize en azindan yalandan kart gorup maca cikmama yapmadi.
Bodrum'u zaten saymiyorum olanlari herkes gordu 12 yasindaki kaleci ile cikmalar , as oyuncu yedek birakma , kartlari sifirlama ve bugun de Kayseri.
Fenerbahce Kayseriyi yense cokta uzulmem acikcasi.

Eyüp Rize'yi yenerse Eyüp 3.oluyor A.Turan için ligi üçüncü bitirip Avrupa Ligine gitmek büyük sükse yapmak demektir kalan maçlara ciddi asılacağını düşünüyorum

Eyüp Rize'yi yenerse Eyüp 3.oluyor A.Turan için ligi üçüncü bitirip Avrupa Ligine gitmek büyük sükse yapmak demektir kalan maçlara ciddi asılacağını düşünüyorum
Eyupun Galatasaraydan puan aldigi an , Arda icin Galatasaray kapilari kapanir

Antep için Okereke ve Sorescu kesinlikle sarı kart görüp cezalı duruma düşecektir. Zorbay geçen hafta kendini kurtaranlara diyetini ödemeli.

Gaziantep, Fener'i üzmez. Son yıllarda firesiz mağlubiyet alıp duruyorlar.

Niye kapansın, öyle şey mi olur..

Okan Buruk da bize sürekli problem çıkarıp durdu bundan önceki takımlarında. Evet o an söveriz ama adam yapması gerekeni yapmış olur
Fenerliler de Fenere karşı öyle olsa "oke" derim ama Fenerliler Fener'e karşı nasıl bir oyun sergilediğini görünce ve bizimkiler bize karşı canla başla oynayıp bizden puan alırlar ve fener'in şampiyonluğuna katkı da bulunurlarsa benim için kapanır

Hızlı basladi mac
Karsilikli kaçan net pozisyonlar var

Başakşehir yensin Avrupa için yarissin. Antep küme düşme tehlikesi yaşasın. Fener maclarina ciddi ciksinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt