Antep geçen hafta itibariyle kara listemize girmiştir biraz daha yamulmaları gerekiyor Fb'den puan alırlarsa rahat bırakırız.

Kayseri iyi de oynuyordu ama 1 hata ile yedi. Shomuradov iyi hazırladı.

kayseride pek bir bok göremedim , hatlar arası baya boş.Bok gibi savunuyorlar 3lüyle.Savunmada 5li gibi savunuyorlar hatta carole 3.stoper gibi oynuyor direkt

Son düzenleme:
ulan yeni gördüm konyanın skorunu. vay arkadaş , hayalim bu sene ilk haftadan lider olup lig bitene kadar lider kalıp şampiyon olmaktı. bu acaba kaç kere oldu lig tarihinde çok merak ediyorum. konya engelledi şaka gibi :D diğer hayalim namağlup şampiyonluk, darısı inşallah ona olur.

başşak da garip baya.Muazzam boşluklar buluyorlar ama bir bok yapabildikleri yok

abi 4 takım sonrası en fazla para harcayan takımsın , senin bile makas var anadolu kulüpleriyle aranda ama rakip bu kadar boktan savunurken sürekli boş pozisyon buluyorken yoktan yere gol yiyorsan bu hocayı kovacaksın direkt , bok gibi hoca işte daha bunlar neyini anlamadı acaba ? Getirin bir yabancı

ligin ilk haftalarında oynamak avantaj bence yeni takım kuruyorlar ve oyunları oturana kadar zaman alacak gibi
aynen öyle form tutmaları 10.haftayı bulur minimum , yeni bir şeyler deniyorlar o yüzden savunmaları falan hiç oturmamış

Geri
Üst Alt