Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.887
- 39.692
- 2.953
Bu fofanağ ismi bizle ciktiginda cok istemistim. Hurma tapusuyla almis, sakatlanmassa seneye falan 10+ satar ya bizim takimlara yada avrupaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe'ye geldiğinde daha fitti. Baya genişlemiş fizik olarak.Bu fofanağ ismi bizle ciktiginda cok istemistim. Hurma tapusuyla almis, sakatlanmassa seneye falan 10+ satar ya bizim takimlara yada avrupaya
Goztepede cok oynayamadi,çapraz bağları kopardı, zaten surekli sakatlıkları olmasa epl takımları alirdiGöztepe'ye geldiğinde daha fitti. Baya genişlemiş fizik olarak.
Olai neymiş be böyle 19 yaşında.
Biz bir tane almadık biz böyle. Pardon bizden gençlere yer yok
Abi bunları Trabzon bulurken biz niye bulamiyoruz .skandal birşey bu. Pahalı değil diye mi alamiyoruzohlai ve batagoya 30 sıkmak lazım devrede
Abi bunları Trabzon bulurken biz niye bulamiyoruz .skandal birşey bu. Pahalı değil diye mi alamiyoruz
Dursun özbekAbi bunları Trabzon bulurken biz niye bulamiyoruz .skandal birşey bu. Pahalı değil diye mi alamiyoruz
Vallahi biz şu an bir fanusun içindeyiz debeleniyoruz. Dur bakalım nolcak20 milyonluk adamı bitiren kolparator 5lik topçuları futbolcu saymıyor olsa gerek
Arayan belasinida bulur mevlasinidaaDursun özbek
Ibrahim hatipglu
Metin oztürk
Eray yazgan
Kavukcu
Okan buruk
Bunlar mı bulacak?![]()
Vallahi biz şu an bir fanusun içindeyiz debeleniyoruz. Dur bakalım nolcak
İşler daha da kötüye gidecek gibi
Fanus olacak ANUS
4 beraberlik görüyorum