Antalya'nin elde ettigi puan gercek disi, bir de Rize daha yüksek olabilirdi ama diger takimlarda herhangi bir sürpriz görmüyorum
Düsme hattinda puanlar cok yakin seyredecektir
Gençler ve Karagümrük düşer bu sene Kasımpaşa'ya kayyum atandı onlarda bir süre sonra düşebilir.

Eyüp, Kasimpasa ve Karagümrük düsse iyi olur. Alttan Esenler Erok, Ahmet Cin'li Pendik ve Opet Bodrumspor gümbür gümbür geliyor maalesef.
Ne kadar istanbul takımı o kadar iyi ya.Kocaeli falan geliyor da ne oluyor stadlar bomboş, samsun boş, konyada boştu hiçbir işe yaramıyor yani.En azından bizim açımızdan iyi olur da istanbul dışına pek çıkmayız

Ne kadar istanbul takımı o kadar iyi ya.Kocaeli falan geliyor da ne oluyor stadlar bomboş, samsun boş, konyada boştu hiçbir işe yaramıyor yani.En azından bizim açımızdan iyi olur da istanbul dışına pek çıkmayız
Stadyum ve zemin pek futbola elverisli olmadigi zaman oyuncular da hic motive olmuyor ama

Stadyum ve zemin pek futbola elverisli olmadigi zaman oyuncular da hic motive olmuyor ama
Doğru düzgün zemini,stadı olan yokki pek zaten her şey baştan aşağı facia.Ben artık şahsen bursa dışında kim gelmiş gitmiş pek takmıyorum.3 takım dışında takım tutan yok çünkü, her stad boş

Coğrafyanın en büyük takımı olarak hedefimizi büyütüyoruz
Hedefimiz şampiyonlar ligi şampiyonlar ligi

fenergümrük 0-1 gaziantep

kgümrük ve kayseri hocaları şutlar heralde yakında
2 selçuktan bizimki kazanarak biraz vakit kazanmış olabilir ama ifbli olan da topun ağzındadır

Selçuk Gfk'yı bırakarak büyük hata etti bence. Oturmuş kadronun üzerine transferde yaptılar Burak yiyor meyvesini.

Selçuk Gfk'yı bırakarak büyük hata etti bence. Oturmuş kadronun üzerine transferde yaptılar Burak yiyor meyvesini.
Selçuk İnan'ın Süper Lig'de kalıcı olabilmesi için ilk önce yırtıcı olması lazım. Kenarda enerjisiz bir şekilde duruyor. Süper Lig takımı çalıştırması bile pek anlaşılır bir şey değil

Marcel Licka: "Aynı hataları eşekler gibi tekrar ediyoruz. Ben de burada bir numaralı eşeğim. Sorumluluk tamamen bana ait."

kocaeli attı tayfur'a bak 10 numarada coşuyor s.inan effect mi

Konya maçı berabere bağlayacaktır.

Geri
Üst Alt