- 22 Ağustos 2010
- 32.673
- 37.407
- 3.033
Ben Alanya-Antalya maçını tercih ediyorum Halil ağbi.Antep goztepe maçını açın cok zevkli maç 2 atlet takim maci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Alanya-Antalya maçını tercih ediyorum Halil ağbi.Antep goztepe maçını açın cok zevkli maç 2 atlet takim maci
Ulan Antep antalyayla etmiyor muBen Alanya-Antalya maçını tercih ediyorum Halil ağbi.
Veli abiBen Alanya-Antalya maçını tercih ediyorum Halil ağbi.
kime hoca olmaz dediysen hepsi hoca oluyorGüney esprileri niye tekte anlamıyor
Ben başını görmedim Keramettin abi.Güney esprileri niye tekte anlamıyor
Aynen Emre’den bir bok olmaz dediğimde iyi olacak diye kafa açıyordun. Koyuyorlar Emre abinekime hoca olmaz dediysen hepsi hoca oluyor
futbolu ne zaman salarsın tahmini?
O herif bizde oynayamazki. Nerde bulacak o açık alaniOgunduyu istiyorum
millet antebi överken ben alanya göztepeyi izliyordum ,mesajı da mix yapıp yazmışımAntep-Göztepe mi?![]()
Barışın yerine düşünülebilirO herif bizde oynayamazki. Nerde bulacak o açık alani
Halim senin yuzunden Veli baltaci espirisi gordukmillet antebi överken ben alanya göztepeyi izliyordum ,mesajı da mix yapıp yazmışım
ama guzel mac tehlikeli takım ikiside
emre kim benle alakası nedir?Aynen Emre’den bir bok olmaz dediğimde iyi olacak diye kafa açıyordun. Koyuyorlar Emre abine
Emre B fanı olduğunu inkar etmeemre kim benle alakası nedir?
Aslinda oynar ama tabi her öne gectimiz macta 60dan sonra maclara girecek, bu arkadasin tek eksigi asiri basit gol kacirabiliyor olmasi. Kesin Bodonun da vardir böyle bir iki oyuncusu.O herif bizde oynayamazki. Nerde bulacak o açık alani