- 31 Ağustos 2021
- 61.499
- 44.288
- 2.808
Hayatimda 1 kere biriyle kavga ettim, halisahada. Adamin dizini mahfettim sinirle. Hatiladikca uzulurum.Teklifime cevap bekliyorum
Kavga vurdu kirdi bende yok o yuzden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatimda 1 kere biriyle kavga ettim, halisahada. Adamin dizini mahfettim sinirle. Hatiladikca uzulurum.Teklifime cevap bekliyorum
Düşüyoruz dostum Yılmaz hoca gelir gibiçağdaş yerine kim gelir konyaspor efsanesi aykut kocaman'mı @Feramuz Kayalar
Vahşi hayvani bir yaratıksınHayatimda 1 kere biriyle kavga ettim, halisahada. Adamin dizini mahfettim sinirle. Hatiladikca uzulurum.
Kavga vurdu kirdi bende yok o yuzden.
Kupa maçı da var. Orada erir 1 maçlık.Rizedeki direkt kirmizi kart 2 mac ceza getirir mi yoksa?
Lig maçında görülen kırmızılar sanırım kupada geçerli değildi eğer 4 yada 5 maçlık bir ceza değilse.Kupa maçı da var. Orada erir 1 maçlık.
O kural değişti.Lig maçında görülen kırmızılar sanırım kupada geçerli değildi eğer 4 yada 5 maçlık bir ceza değilse.
Sonra bizle oynuyorRize haftayada başak ile oynuyor inş küme düşerler bu sene
Kesinlikle ama rakip Bjk yerine herhangi bir Anadolu takımı olsa puan kaybı kesindi. Bjk beni korkutuyor.Maglubiyette hoca kovulacaksa maglubiyeti tercih ederim , ileriye donuk kazancli bir maglubiyet olur