Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzon ligi 2.bitirirse şaşırtıcı olmaz derli toplu kadroları var 2.lik onları mutlu eder berbat geçen sezonlar üstüne

fenerin ts galibiyeti bize yaramış deriz.

Baylar konuyla alakasız ama nereye yazacağımı bilemedim. Halisahada arkadasin diz kapağı ya da kramponu dizime geldi ve o bölge önce şişti şimdi de morarmış durumda. Yürüyüşte sıkıntı yok ama dokunduğumda acıyor. Dıştan değil de sanki içten morarmış gibi yani yara şeklinde değil. Hepimiz futbolseveriz şurada. Belki sizin ya da başkasının da başına gelmiştir. Ya da sağlıkçı olan vardır. En kötü ne olabilir?

Lazyo da ortasaha yok bu haliyle cok fazla götüremezler 8jk ile kapisirlar

TS tam Fransa ligi takımlarının kadrosu gibi kadroya sahip sahada, Okay yerine o çocuğu da oturturlarsa çok potansiyelli takım.

Sağlam çalışma yapmışlar. Şimdilik hepsi orta veya iyi, vasat yok gibi. Augusto'yu beğeniyorum.

Yediler. 1-2

2 hafta sonra ki ts macimiz zorlu gecer. Rams da baya zorluk cikariyorlar bize

haydu rize uşağum daa

Baylar konuyla alakasız ama nereye yazacağımı bilemedim. Halisahada arkadasin diz kapağı ya da kramponu dizime geldi ve o bölge önce şişti şimdi de morarmış durumda. Yürüyüşte sıkıntı yok ama dokunduğumda acıyor. Dıştan değil de sanki içten morarmış gibi yani yara şeklinde değil. Hepimiz futbolseveriz şurada. Belki sizin ya da başkasının da başına gelmiştir. Ya da sağlıkçı olan vardır. En kötü ne olabilir?
Cok kez oldu da gectiydi. Kac gun oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt