Antalyaspor ligin belki de en zayıf kadrosunu kurmuş. Erol Bulut değil başkası da olsa işi imkansız. Erol Bulut'u da FB kontenjanından yerleştirdiler zaten.

cengiz şov yapıyor , saneye ekmek vermek gelmiyor içimden şu cengiz kadar bile oynayamıyor herif

Bu Benes 2 haftadır güzel goller atıyor.

Bu Benes 2 haftadır güzel goller atıyor.
Gladbach aldığında gelecek vaad ediyordu ama bir türlü patlamayı gerçekleştiremedi.

Sol ayağı bayağı etkili bir eleman. Ama vasat kalıyordu işte. Sonra biraz Hamburg'da ikinci ligde parladı tekrar Bundesliga'ya döndü ama yine olmadı Union'da.

82' konyaspor 1-1 rizespor

32' gençlerbirliği 1-0 fenergümrük

Gençlerbirliği 3-0 Karagümrük
Kasimpasa, Eyüp ve Karagümrük düsüp bir daha gelmemeli zira tff 1.lig'den Pendik, Esenler ve Bodrum gelecek gibi görünüyor. Ligin büyük bölümü taraftarsiz ve zevksiz takimlardan olusmaya devam edecek. Plase olarak Kayseri, Antalya ve Cagdas'li Konya da rezalet görünüyor ve bunlardan birileri de düsse kimse sasirmaz.

Kasimpasa, Eyüp ve Karagümrük düsüp bir daha gelmemeli zira tff 1.lig'den Pendik, Esenler ve Bodrum gelecek gibi görünüyor. Ligin büyük bölümü taraftarsiz ve zevksiz takimlardan olusmaya devam edecek. Plase olarak Kayseri, Antalya ve Cagdas'li Konya da rezalet görünüyor ve bunlardan birileri de düsse kimse sasirmaz.
Kasımpaşa bu sene düşsün artık kurtulalım hazır kayyum atanmışken komple amatöre kadar gitsinler.

Kasımpaşa bu sene düşsün artık kurtulalım hazır kayyum atanmışken komple amatöre kadar gitsinler.
Kadro kalitesi olarak baktigimiz zaman 4 büyükler haric Basaksehir, Samsun ve Göztepe'yi takimdan sayarim. Diger takimlara beraberlik bile verilmesi skandal sayilir. Kocaelispor'la 100 kez oynasak 98'inde yenilmeyiz ama gidip yenildik. Her bölgede 2 alternatifimiz olacak sekilde kaliteli bir kadromuz olsa yedeklerimizin bile saymadigim takimlari rahat yenebilmesi gerekir.

Kadro kalitesi olarak baktigimiz zaman 4 büyükler haric Basaksehir, Samsun ve Göztepe'yi takimdan sayarim. Diger takimlara beraberlik bile verilmesi skandal sayilir. Kocaelispor'la 100 kez oynasak 98'inde yenilmeyiz ama gidip yenildik. Her bölgede 2 alternatifimiz olacak sekilde kaliteli bir kadromuz olsa yedeklerimizin bile saymadigim takimlari rahat yenebilmesi gerekir.
Fussbal böyle bir şey değil 98han.

Dün Eyüp-Kayseri maçını tribünde takip ettim. Legowski isimli oyuncuyu çok beğendim, takip edilebilir gibi duruyor. Not düşmek istedim.

opoku-winck-cafu-ben ouanes ve atakan sınırda gözüküyor kasımpaşada doğru mu ?

edit : sadece opoku oynuyormuş zaten

kocaelinin stoper takım arkadaşıyla çarpıştı kafası mosmor oldu hala oyuna devam ediyor ya olacak iş değil

şimdi kendini bıraktı yere çıkacak oyundan

umarım bir sağlık sorunu yaşamaz

Geri
Üst Alt