Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.880
- 13.772
- 2.828
Onana muhteşem çıkardı itoğluit fener maçında çuval gibi yana yatıyordun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde o dün burada bülbül gibi şakayan kurallara göre ofsayt abi ağlamayalim oyunumuza bakalım diyen şahıs. Gördün mü lan kitapçığın içindekiler yazısını şimdi
Dur bulacamkim o mal
Nerde o dün burada bülbül gibi şakayan kurallara göre ofsayt abi ağlamayalim oyunumuza bakalım diyen şahıs. Gördün mü lan kitapçığın içindekiler yazısını şimdi
Yuh. Sinirden maç sonrası girmedim foruma. Dünkü pozisyona ofsayt diyen nasıl çıkabilir?
Çıkıyor hala aramızda dolanıyor. Olumsuz durum olunca gelip yangın yapıyor. Hak korumaya gelince dünyanın en objektif adamları ama. Aynı malum medya şahısları gibi biz objektifiz abiii biz futbolu biliyoruz abiiii aynen biliyorsunuz bu ülkedeki futbol değil terörbolYuh. Sinirden maç sonrası girmedim foruma. Dünkü pozisyona ofsayt diyen nasıl çıkabilir?
Folcarelli ayağını fena ters basmış. Geçmiş olsun.
Tspor'a maç kazandırıldı. Yukarıda zirveyi sıkıştıracaklar. Dizayn ediyorlar ligi istedikleri gibi.
O maçi bile isteye verdiler oulai üzerinden kesilen haracı vermediğimiz için. Şaşırmaya gerek yok.Onana muhteşem çıkardı itoğluit fener maçında çuval gibi yana yatıyordun