Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şomurodov 2 tane daha yazmış

Topla ilişkisi iyi kanatlara deplase de oluyo osinin uydusu gibi takılabilir aslında boy pos hava topu da var aşırı rahatlatır osiyi
İcardi yerine Şomu olsaydı şu sezon 5 hafta once şampiyonduk

Başakşehir'in forvet rotasyonu hiçbir takımda yok:Somurodov, Shelke, Bertuğ, Da Costa. Hangisi 4 büyüklerde olsa direkt rotasyonda oynar, FB 11 olur.
2 kulvarda varlar 4 fw bulunduruyolar

Biz 3 kulvarda varız 2 fw bulunduruyoz biri sık sakatlanan afrika kupasına giden osi diğeri de malum icardi

Keşke gençler düşmese seneye kombine alırım diyordum

Yok. Sarı kartı olan Duarte'yi bile çıkardı 60'ta Nuri Hoca. Diğer kritik oyuncular da görmedi. İlk defa haftayı bile planlayan düzgün bir hoca performansı gördük ligde.
Vakti olana seyretmeyi tavsiye ederim,yerli yabancı yardımcı ekibi, tesis ve organizasyonu çok iyi kurmuş Nuri Hoca.

2 kulvarda varlar 4 fw bulunduruyolar

Biz 3 kulvarda varız 2 fw bulunduruyoz biri sık sakatlanan afrika kupasına giden osi diğeri de malum icardi

Tek forvetle oynuyorsan 2 Forvetle sezona girmek gayet normal. Cogu takim yapiyor bunu. Üstüne birde forvet oynayabilen kanat veya 10 Numaran varsa rahat yetiyor bu.

Tek forvetle oynuyorsan 2 Forvetle sezona girmek gayet normal. Cogu takim yapiyor bunu. Üstüne birde forvet oynayabilen kanat veya 10 Numaran varsa rahat yetiyor bu.
O yüzden yazının devamında sık sakatlanan osimen ve bitik icardi diye yazdım ikisi de sağlam değil ki 2 forvetle sezona başlayıp bitiresin

Jankat tekrar kaleye geçince iki maçı da aldı Eyüp. Arda ile Yunus dışında kiradan dönenler elde patlardı genelde kaleci bulmak zor iyi oldu.

Eyüp kısıtlı kadro ile gayet iyi oynuyor. Dirençleri de çok yüksek. Aksilik olmazsa ligde kalacaklarını düşünüyorum. Ha İstanbul takımı ve taraftar durumu konusunda destekleyici değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt