Süper Lig'de Kümede Kalma Mücadelesi

TS kupa maçında varını yoğunu döktükten üç gün sonra oynayacak AG ile. Belki o sayede bir şansı olabilir AG nün.
Daha önce son hafta bir takımı düşürmüşlerdi son dakikalarda 2 gol yiyip mağlup olmuşlardı yine son maç iki takımın kaderi kendi ellerine bağlı bu sefer aynısını yapmazlar.

A.gucu zor durumda ama yatsın kalksın erencan yardımcı ya dua etsin..Son dakikada yanında 2 tane adam boş kaleye atmak için beklerken kaleye vurdu adam..Vermiş olsa büyük ihtimal gidicilerdi şu an ipler kendi ellerinde en azindan

Yarın şampiyon olursak Hatayspor düşmesi için eğer Konyaspor'a son hafta 1 puan vermemiz gerekiyorsa verelim en azından fenerli bir camiadan daha kurtuluruz.

Hatay yendiğinde ve puan esitliğine kaldıgı her senaryoda ligde kalıyor. Yenmemesi lazım

Galatasaray böyle hesapların içine girmez.başka takımlarla karıştırmayalım lütfen
hedef dünya rekoru
Normal şartlarda öyle ama Celtic'i geçemiyoruz pek mümkün değil 100'ü geçtikten sonra gerisi çok önemli değil bizim ligde bunu kırmak mümkün olmaz takım sayısı 18'e düşüyor tekrardan kırılacak bir rekor var muhtemelen biz kırarız.

Daha önce son hafta bir takımı düşürmüşlerdi son dakikalarda 2 gol yiyip mağlup olmuşlardı yine son maç iki takımın kaderi kendi ellerine bağlı bu sefer aynısını yapmazlar.
Salarlar demiyorum ama yorgunluk ve motivasyon faktörü etkileyecektir. Karşılarında ölüm kalım maçına çıkan bir takım olacak ki TS pek matah bir oyun da oynamıyor.

Ankaragücü taraftarı şurada komple gitmiştir pas verse Ankaragücü son hafta yense bile düşerdi.
GN4W5yrXkAAhX-K

Sonuçlar çok güzel oldu. Konya ın son haftaya beraberlik için çıkması iyi. Kurtulsalardı rahat olacaklardı. Şimdi arıza çıkarmaları mümkün değil. Aman ne diyorum ben ya. Bu iş yarın akşam zaten bitecek

Sonuçlar çok güzel oldu. Konya ın son haftaya beraberlik için çıkması iyi. Kurtulsalardı rahat olacaklardı. Şimdi arıza çıkarmaları mümkün değil. Aman ne diyorum ben ya. Bu iş yarın akşam zaten bitecek
Aynen öyle ama yinede bizim taraftarın rehavete girmeyip hesap kitap işinde olmasını seviyorum bu yüzden farklıyız her şeyi hesaplamaya çalışıyoruz kötü ihtimalleride düşünmek lazım bu yüzden onlardan farklıyız.

Geri
Üst Alt