Süper Lig'de Play-Off Sistemi Kabul Edildi!

Cevap: Süper Lig'de Play-Off sistemi Kabul edildi!

Kimsenin bizi önemsemesi beni ilgilendirmiyor arkadaşım. Dünya Türkiyeden 1 tek Galatasarayı önemsiyorsa Türk futbolunun gerçek marka değeri Galatasaray demektir. Hodri meydan. İyi her kulağınızı çekeriz dediklerinde eyvallahmı diyecez. Yok öyle köyde, öyle köylüde. Görmüyormusunuz yapılanı. Yıllardır Şampiyonlar ligine gidemiyorsun 10 yıldır Kadıköyde maç kazanamıyorsun neden? son yıllarda kaçtane maçta katledildin kaç puanın gasp edildi. Sen bu ligde oynasan ne olur oynamasan ne? Tekrar toplu olarak bir organizasyon yapalım diyorum. Kulübü mail yağmuruna tutalım. Göz göregöre emek hırsızlığı yaptırırsak yazıklar olsun.

Bişey unutuyosun hocam en önemli ayrıntı burası türkiye:) Burda hak hukuk para kimdeyse onu haklı gösterir ona dokunamazsın.

Ayrıca Objektif olarak bakmaya calısırsan yönetici olarak bunların hicbirini yapamazsın cunku elinkolun baglı bi ton tazminat vs var ayrıca ligden cekildigin zaman bi ton zararın olucak bakma fener düşerse marka degeri yok olur batarız söle olruuz böle oluruz diyenler bizi hic umursamazlar cünkü burası türkiye:)

altunterim Osman Altunterim

TFF'nin aldığı kararı Galatasaray, Trabzonspor ve henüz ogrenemedigim iki kulüp imzalamadı!

Kısmet Erkiner 18:00'de CNN türkde yayında olacak.

Kimsenin bizi önemsemesi beni ilgilendirmiyor arkadaşım. Dünya Türkiyeden 1 tek Galatasarayı önemsiyorsa Türk futbolunun gerçek marka değeri Galatasaray demektir. Hodri meydan. İyi her kulağınızı çekeriz dediklerinde eyvallahmı diyecez. Yok öyle köyde, öyle köylüde. Görmüyormusunuz yapılanı. Yıllardır Şampiyonlar ligine gidemiyorsun 10 yıldır Kadıköyde maç kazanamıyorsun neden? son yıllarda kaçtane maçta katledildin kaç puanın gasp edildi. Sen bu ligde oynasan ne olur oynamasan ne? Tekrar toplu olarak bir organizasyon yapalım diyorum. Kulübü mail yağmuruna tutalım. Göz göregöre emek hırsızlığı yaptırırsak yazıklar olsun.

Yapmasına yapalımda bizimki havanda su dövmek olucak sen cok iyimsersin hocam ben umudumu kaybettim. İsyan 1 kişiyle olmazki bjk senelerce yaptı ne oldu yararından cok zararını gördüler ya adam gibi ayarlıcaksın saglam 4-5 klup isyan bayragını acıkcaksın yada onlara inat her engele ragmen catır cutur sampiyonluklarını alıcaksın. Ama lig tv icin işlem yapabilirz mesela Ben yaptım misal :) Onlara para mara yok satılmıslar

Turk futbolunun bittigi an.

Arkadaşlar Playof geyiği febe ve bejekenin eksi puan alacağı için malinin onları potaya sokma taktiğidir bu kadar basit

Şike varsa eksi puan değil küme düşürme olacak. Bu işin lamı cimi yok.. Bu yüzden bu düşünceyi kafanızdan silin ..

Fener her sene şampiyon olsun.Diğer takımlar 2.olmak için mücadele etsin.Zaten niyet belli.

Neden öyle diyorsun, bu yıl bizi geçebileceklerini mi düşünüyorsun?

Ben ise onları 4 defa tokatlamanın derdindeyim.

Pis herifler.

Galatasaray ve Trabzonspor dışındaki tüm kulüpler imzaladı! Son ve net bilgidir!

Yazık

Tüpcü ligi birinci bitirirse sampiyonlugu play off da kaybederse ozaman nediyecek merak ediyorum

Bu sene ligi ikincinin 18 puan önünde bitirdik diyelim.İkiye bölümü 9.İkinci birinciden 3 derbi fazla kazanmalı ki,puanlar eşitlensin.Demekki sadece playoff 'a girmek yetmiyormuş.

Galatasaray ve ts daha imzalamamış kararı.İmzalamazsa ne olacak,onu merak ediyorum ?

SON BİLGİ: Galatasaray ve Trabzonspor kararı imzalamadı! Diğer tüm kulüpler imzaladı!

Yinede yapacak birsey yok herhalde?

Beyler bu dreambox olayı nedir kaç paradır dmart kanalları da var mı babamı kandırıp bişekilde almam lazım söylemesi ayıp babam fenerlidir de:)

Türkiye'de Süper Lig 5 Ağustos tarihinde başlamıştır ancak çeşitli sebeplerden ötürü bir ay tehir olmuştur. Bu aşamada yapılacak bir sistem değişikliğine karşı çıkan bir kulüp mahkemeye giderse, ligimiz iptal olur" dedi.

Ali Sen

Ne kadar doğru bilmiyorum.

ne diyelim ligler baslasin

stad larda ananlarinin seyini görecekler

Digitürk sana patlayacak o playoff ... niye bir yıl abone olsun adam... Playoff zamanı gider bir kebapçıya hem yer hem içer hem izler:

Şükürler olsun ki;

bizim de artık excelsior gibi avrupa da başarılı takımlarımız olacak

san Marino,andorra ligleri gibi tüm dünya da yayınlanan bir lig olacağız.

Adaletin,şerefin dibine dibine vuracağız

Geri
Üst Alt