Süper Lig'de Şu Ana Kadar Hayal Kırıklığı Yaratan Transfer Sizce Kim ?

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Süper Lig'de şu ana Kadar Hayal Kırıklığı Yaratan Transfer Sizce Kim ?

Beklenti büyüklüğü = Hayal kırıklığının büyüklüğü dersek dele alli olması lazım

Delle Alli ve Gomez’i az takip edenler zaten hayal kırıklığına uğradığını iddia edenlere şaşırır.

Pedro ve Seferovic’in bu kadar kötü görüntü çizmesini de mükemmel oyuncular olmasa da ligin seviyesine bakarak kimse tahmin edemezdi.

İkisinin de 10-12 gol 7-8 asistlik bir performans vereceğini düşünüyordum. Ama saha içinde bile zarar veriyorlar.

Pedro ve Sefer, Sefer fiziğiyle Marcao'yu deviren adamdı, çok koşan mücadele eden tarzı vardı ama ne güçlü fiziğini ne de çaba, çalışkanlık gördük kendisinden. Pedro gerek topla dripling gerekse servisleri göremedik.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçmişi, Potansiyeli ve Kabiliyetini düşünüp yaptıklarına bakarsak Dele Alli

Joa pedro

Enner valencia'nın yaptığı katkıyı bu arkadaşın vermesini bekliyordum.

Sefer ve delle ali beklediğim gibi çıktı.

Geçmişi, Potansiyeli ve Kabiliyetini düşünüp yaptıklarına bakarsak Dele Alli

Buna katılmıyorum ben. Dele Alli'nin bir şey oynamayacağı çok belliydi. Zaten 3 4 senedir futbolu bırakmış gibi takılıyordu.

Edit: Diğer takımları çok takip etmiyorum. Bizim takımda da Seferovic ve Dubois'den daha fazlasını bekliyordum.

Seferden çok fazla beklentim yoktu özellikle skora katkı bakımından.
Ancak oyuna katkısının ve fiziksel durumunun bu kadar düşük olacağını pek kimse beklemezdi sanırım.
Kampta iyi görünmesine rağmen Seferovicten de daha iyisini alacağız söylemleri üzerine herif saldı tamamen.

Dele Alli zaten bitik bir herifti geçen sene adsye falan geleceği söyleniyordu o derece

Bartra bale tur bindirdikten sonra zaten futbolu bırakmalıydı

Yunus şu ana kadar çok çok uzaktaydı beklentilerden

Yusuf Demir çok heyecanlandırmıştı hepimizi ama iyi mi çıktı kötü mü onu bile göremedik

Benim için Mertens galiba.
Ara ara verimli bir hal alsa da ben gamsız lakayt topçu sevmiyorum. Oli ve Torre çok toparladı misal. Şimdi yerinde oynamıyor cart curt denecek de yani yerinde bile olsa çok kaçıracağını gösterdi zaten. Bir iki maçın puan kaybında da bu pozisyonları acayip kader belirleyici oldu. İnşallah toparlar daha da ve şampiyonluğumuzda payı, rolü büyük olur. DK sonrası hadi bakalım diyorum, sıfırdan başlayalım seninle.

Benim gözümde Seferovic. Tam takımı oynatabilen bir adamken ne fiziksel ne de mental olarak kaldıramadı. Icardi sonrası yedek kalırdı zaten ama iyi bir yedeğimiz olabilirdi.

Delle Alli'den beklentim yoktu, Pedro düzenli oynamıyor, Gomez'i ise pek tanımıyorum takip de etmedim.

Tartışmasız Pedro..Delle Ali'nin böyle olacağı az buçuk belliydi zaten herifin kafa kırık ama Pedrodan beklenti çok büyüktü

Beklenti büyüklüğü = Hayal kırıklığının büyüklüğü dersek dele alli olması lazım
D A nın kötü olduğunu aç buçuk futbolu takip edenler bilir,asıl hayal kırıkllıkları sefer ve pedro'dur.
Belki seferin şansızlığı ilk haftalarda takım birbirine alışmadan oynadığı haftalardır,şimdi ise önünde icardi ve gomis var.Sezon arası her iki tarafın menfaati için yollar ayrılmalı ve türk bir forvet alınmalı(halil vb).
70 lerden sonra maçı tutmamız gerektiğinde veya gol atmamız gerektiğinde TR forveti öne atıp kaliteli yabancı orta sahaların hepsini kullanma avantajı sağlayacaktır.

Buna katılmıyorum ben. Dele Alli'nin bir şey oynamayacağı çok belliydi. Zaten 3 4 senedir futbolu bırakmış gibi takılıyordu.

Edit: Diğer takımları çok takip etmiyorum. Bizim takımda da Seferovic ve Dubois'den daha fazlasını bekliyordum.
Burada daha rahat oynayacağını düşünüyordum ben. Yaşı hala müsait kafayı verseydi şu an beşiktaşın vazgeçilmezi olurdu.

Bizi es geçerek joa Pedro diyorum. Gerek açıklama şekilleri ve hiç sistemleri için uygun olmadigi halde çalım sevdasına yapılan bir transfer olması, başarısızlık ile birleşince deli gibi sevindiriyor.

Geri
Üst Alt