Süper Yıldız Resmen Gitti

Şu an Avrupa'nın en başarılı takımıyız,büyük bir kulübüz ve en iyi oyuncumuzu kaptırıyoruz....Ciddi bir yönetim zaafiyeti var...Tam domine edecekken, yine başa dönme yolunda kritik bir adım attık maalesef...

Yolu açık olsun ve herşey için teşekkürler....

Buna yönetim zaafiyeti denmez. Şöyle düşün Alba 3 senedir takımdaydı kupalar kazandı kadın basketbolunun Real Madrid'i bizim veremeyeceğimiz parayı verdi aldı. Hani bizimle aynı seviyede takıma kaptırırsan bir oyuncuyu o zaman yönetim zaafiyeti olur.

Transfer eden takım ne süt arkadaş.En iyileri alayım şampiyon olayım kafasında.Ne zevki var lan öyle

UMMC Ekaterinburg’da 4 Ayrılık!

Bu sezon Euroleague Final 8 yarı finalinde Galatasaray Odeabank’a yenilerek büyük bir şok yaşayan Ekaterinburg, Sue Bird, Ann Wauters, Anete Jekabsone ve Anna Petrakova’nın gelecek sezon takımda yer almayacağını açıkladı. Ayrıca bu sezon Nadezhda Orenburg’da dikkatleri çeken Rus pivot Natalia Anoikina ve Galatasaray Odeabank'tan Alba Torrens ile de anlaştıklarını duyurdu.

JWSBasketball

Buna yönetim zaafiyeti denmez. Şöyle düşün Alba 3 senedir takımdaydı kupalar kazandı kadın basketbolunun Real Madrid'i bizim veremeyeceğimiz parayı verdi aldı. Hani bizimle aynı seviyede takıma kaptırırsan bir oyuncuyu o zaman yönetim zaafiyeti olur.

Bu sene takımdan pek başarı beklenmiyordu herkesi şaşırttılar. Bu süreç içinde biraz relax bırakıldıklarından dolayı, sezon içinde anlaşmalar oldu ki bence bu transferin evveliyatı var,o bakımdan dedim. Biraz oyuncular yatırımlara da bakıyorlar gelecek namına. Evet Eka bütçe olarak bizden hatta diğer bütün takımlardan daha iyi olsa da bizim futboldan gelme genlerimiz var ve kulüp olarak total manada sayılı bir konumdayız.

Bu sene takımdan pek başarı beklenmiyordu herkesi şaşırttılar. Bu süreç içinde biraz relax bırakıldıklarından dolayı, sezon içinde anlaşmalar oldu ki bence bu transferin evveliyatı var,o bakımdan dedim. Biraz oyuncular yatırımlara da bakıyorlar gelecek namına. Evet Eka bütçe olarak bizden hatta diğer bütün takımlardan daha iyi olsa da bizim futboldan gelme genlerimiz var ve kulüp olarak total manada sayılı bir konumdayız.

Euroleague şampiyonu olduktan sonra oyuncularımıza teklif gelecekti. Turnuvanın MVP'si Alba'yı Eka'nın istememesi beklenemezdi zaten.

Bizden para anlamanda daha fazla kazanacak yolu açık olsun, döneceğine inanıyorum, tekrar görüşeceğiz demiş medya gününde.

Ne olursa olsun diğer oyuncularımızı Eka harici takımlara kaptırmamalıyız, Kurks'muş falan filan..

Resmen dört gözle sezonun bitmesini beklemiş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Beklemiş de ne olmuş, hainlik mi yaptı, takımı mı sattı? Aslanlar gibi oynadı hizmet etti gitti.

Gitmesinde suç bırakanların.

Bu arada Ekrem Hocanın alt yapı hakkında söyledikleri ;

BnbTf7yIcAEDvtZ.jpg

Adını efsanelerimiz arasına yazdırdın. Mücadelen, hırsın unutulmaz. Her şey için teşekkürler Alba.

kişilere takılmayın biri gider biri gelir önemli olan ondan yararlanmış olmamız

daha ne posasını da alacak değiliz ya

UMMC Ekaterinburg’da 4 Ayrılık!

Bu sezon Euroleague Final 8 yarı finalinde Galatasaray Odeabank’a yenilerek büyük bir şok yaşayan Ekaterinburg, Sue Bird, Ann Wauters, Anete Jekabsone ve Anna Petrakova’nın gelecek sezon takımda yer almayacağını açıkladı. Ayrıca bu sezon Nadezhda Orenburg’da dikkatleri çeken Rus pivot Natalia Anoikina ve Galatasaray Odeabank'tan Alba Torrens ile de anlaştıklarını duyurdu.

JWSBasketball

Resmen işe yaramayanları bırakmışlar. İnsan Gruda'yı falan bırakır. Resmen adamların tek politikası rakibine oyuncu bırakmamak.

İlk sezon adapte olamadı, düzelir dedik. İkinci sezon ciddi sakatlık geçirdi, bacağında kopacak bağ kalmadı, iyileşir dedik. Bu sezon tam gerçek Torrens'i görmeye başladık, seneye bizimle olmayacak. Emekleri için teşekkürler, fazla yoruma gerek yok. Seneye yerini doldurmaya da gerek yok. Ruslar ve bizim dışımızda para saçan başka kim var merak ediyorum gerçekten.

En azından 1 sene daha kalmalıydı . Gerekirse maaşına zam yapılmalıydı ama ne olursa olsun kalmalıydı . Aynı şey Işıl için de geçerli .

Yazık oldu . Başarılı olanları cezalandırmak bizim kulübün genlerinde var .

Geri
Üst Alt