Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Yolu açık olsun şampiyonluklarda katkısı çok büyük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an Avrupa'nın en başarılı takımıyız,büyük bir kulübüz ve en iyi oyuncumuzu kaptırıyoruz....Ciddi bir yönetim zaafiyeti var...Tam domine edecekken, yine başa dönme yolunda kritik bir adım attık maalesef...
Yolu açık olsun ve herşey için teşekkürler....
Transfer eden takım ne süt arkadaş.En iyileri alayım şampiyon olayım kafasında.Ne zevki var lan öyle
Buna yönetim zaafiyeti denmez. Şöyle düşün Alba 3 senedir takımdaydı kupalar kazandı kadın basketbolunun Real Madrid'i bizim veremeyeceğimiz parayı verdi aldı. Hani bizimle aynı seviyede takıma kaptırırsan bir oyuncuyu o zaman yönetim zaafiyeti olur.
Bu sene takımdan pek başarı beklenmiyordu herkesi şaşırttılar. Bu süreç içinde biraz relax bırakıldıklarından dolayı, sezon içinde anlaşmalar oldu ki bence bu transferin evveliyatı var,o bakımdan dedim. Biraz oyuncular yatırımlara da bakıyorlar gelecek namına. Evet Eka bütçe olarak bizden hatta diğer bütün takımlardan daha iyi olsa da bizim futboldan gelme genlerimiz var ve kulüp olarak total manada sayılı bir konumdayız.
Resmen dört gözle sezonun bitmesini beklemiş.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
murat beye gider mi yapıyorsun sen, o avatarı değiştir önce kardeş![]()
UMMC Ekaterinburg’da 4 Ayrılık!
Bu sezon Euroleague Final 8 yarı finalinde Galatasaray Odeabank’a yenilerek büyük bir şok yaşayan Ekaterinburg, Sue Bird, Ann Wauters, Anete Jekabsone ve Anna Petrakova’nın gelecek sezon takımda yer almayacağını açıkladı. Ayrıca bu sezon Nadezhda Orenburg’da dikkatleri çeken Rus pivot Natalia Anoikina ve Galatasaray Odeabank'tan Alba Torrens ile de anlaştıklarını duyurdu.
JWSBasketball