Süper Yıldız Resmen Gitti

Gitmene sebep olan çapsızları da bir kenara yazdık.

taurasi daha yeteneklı olmasına karsın ondan daha cok katkı sagladı..tebrık edıyoruz alınacak en buyuk kupayı aldık zaten kuculmeye gıttıgımız acık...canları sagolsun.tesekkur etmek duser bize..

Kuculmusuz kuculecegimiz kadar. Daha ne kadar kuculecegiz? Koca sezonu 7-8 kisiyle oynadik zaten.

Orta siralara oynayip fenerin sampiyonluklari izleyeceksek hic geregi yok.

Alba gitti, Isil %90 gitti, Nevriye basketbolu birakiyor. Bunlarin yerini kimlerle dolduracagiz merak ediyorum.

Kelsey Bone ve Shavonte kalacak sanirim. Boylece kita disi oyuncu kontenjani dolu. Demek ki yerlerini ABD"liyle degil Avrupaliyla doldurmak zorundayiz. Gerekli oyunculari bulabilecek miyiz merak icindeyim. Ozellikle Alba'nin pozisyonda kim var Avrupa'da iyi?

Kuculmusuz kuculecegimiz kadar. Daha ne kadar kuculecegiz? Koca sezonu 7-8 kisiyle oynadik zaten.

Orta siralara oynayip fenerin sampiyonluklari izleyeceksek hic geregi yok.

Alba gitti, Isil %90 gitti, Nevriye basketbolu birakiyor. Bunlarin yerini kimlerle dolduracagiz merak ediyorum.

Kelsey Bone ve Shavonte kalacak sanirim. Boylece kita disi oyuncu kontenjani dolu. Demek ki yerlerini ABD"liyle degil Avrupaliyla doldurmak zorundayiz. Gerekli oyunculari bulabilecek miyiz merak icindeyim. Ozellikle Alba'nin pozisyonda kim var Avrupa'da iyi?

Alba'nın yerini dolduracak Avrupa'lı oyuncu yok.

voleybolda ıkı bayan yabancımız fenere gitti basketbolda alba gitti aferin yonetim ya

Tüh be. Hoşçakal Alba.

ne diyeyim ki..? salih dursuna bilmem kaç milyo euro yu sayan zihniyet,iş albaya gelince birkaç yüzbin euro da inat etti ve çok şükür gönderdiler alba yı.keza voleybolda da benzeri durum sözkonusu.hadi herşeyi gectim dünyada unutulan ve sadece juve vb. bikaç takımın yapabildiği 3 lü defansta ısrar eden manciniye bile senede nerdeyse 4milyon küsür euro sayıyorsunuz,feneri bir yıl içinde kaç kez perişan eden takımın baş aktörlerinden birine gelince..Allah rızası için eurolig şampiyonu olan takımda küçülmeye gitmek ne ayak,ne mantık..? neyse çok yazıp da sinirleri bozmamak lazım,hayırlısı..

Futbol ve basketbol aynı mı anasını satayım. Salih dursun'la, alba'yı karıştırıyorsunuz. Sanırsın her maç tribünler full çekti, sponsorlar sıraya girdi, avrupa şampiyonluğundan sonra üstü açık otobüsle ilçe ilçe gezildi.

elbet futbol ile basketbol aynı değil.benim salih dursun örneği ile söylemek istediğim olay şu,alıpta hiçbir işimize yaramayan sporcuya hangi branş olursa olsun milyon dolarları döküp,bizde gerçekten çok başarılı olmuş bir sporcuda ısrarla kemer sıkmaya gitmek gibi bir anlamsızlık dünyada hangi kulüpte var...?

Üzücü haber.

Yaşattıkları ile her zaman hatırlanacaktır.

Bahtı güzel olsun.

ne diyeyim ki..? salih dursuna bilmem kaç milyo euro yu sayan zihniyet,iş albaya gelince birkaç yüzbin euro da inat etti ve çok şükür gönderdiler alba yı.keza voleybolda da benzeri durum sözkonusu.hadi herşeyi gectim dünyada unutulan ve sadece juve vb. bikaç takımın yapabildiği 3 lü defansta ısrar eden manciniye bile senede nerdeyse 4milyon küsür euro sayıyorsunuz,feneri bir yıl içinde kaç kez perişan eden takımın baş aktörlerinden birine gelince..Allah rızası için eurolig şampiyonu olan takımda küçülmeye gitmek ne ayak,ne mantık..? neyse çok yazıp da sinirleri bozmamak lazım,hayırlısı..

Salih Dursun facia transfer de ne alaka bu şimdi ? Futbolda büyük paralar kazanıyorsun ki bu paraları harcayabiliyorsun.

Kadın Basketbolunda ne gelir var ? Sponsor geliri dışında hiçbir gelir yok.

Amatör şubelerde senede 50 milyon lira zarar ediyoruz.Fener'i perişan etti diye devam mı edelim bu zarara ? Fener'in saçacak parası var,hele hele Ruslar'da saçacak çok daha fazlası var.Bizim onlarla yarışa girmemiz imkansızdı.Başkan en doğrusunu yapıyor amatör şubelerde küçülerek.Her şube gelirine göre harcama yapsın artık.

Ayrıca vay efendim Alba nasıl kaybedilirmiş ? Kadın bizden 320.000 euro alıyordu Ruslar 600.000 verdi.Yani çok seviyorsanız aranızda para toplayın kadın basketboluna yatırım yapın....

Ne güzel mantıkmış :D Herkes sevdiği branşa oyuncu almak için cebinden para koysun bundan sonra :) Yönetim orada ne güne duruyorsa ? :)

Geri
Üst Alt