Supernatural | 10. Sezon

Cevap: Supernatural

O filmi bilmiyordum ama baktım da çok övülmüş. İyi bir filme benziyor.

yeni sezon başla artık :tiphat:

Spoiler

Dean 1 yıl boyunca nasıl hayatta kaldı lan insan başına koskoca purgatoryde.

Spoiler

Dean 1 yıl boyunca nasıl hayatta kaldı lan insan başına koskoca purgatoryde.

Yavaş yavaş ortaya çıkacak herhalde, şey de öyle olmuştu ya:

Dean cehenneme girdikten sonra hemen çıkmıştı arada yaşadıklarını sonra yavaş yavaş öğrenmiştik. Senaryo da ona göre şekillenmişti. O bölümler de ne efsaneydi ya, masum biri cehennemde kan dönecek ilk kilit açılacak falan vay be :D

Ya ben ilk sezonu çok beğenmiştim Azazel falan görünmüştü 2.sezon aha bunu öldürecekler derken yine her bölüm başka şeyler avlamaya başladılar uyuz oldum bırakmıştım.

Yavaş yavaş ortaya çıkacak herhalde, şey de öyle olmuştu ya:

Dean cehenneme girdikten sonra hemen çıkmıştı arada yaşadıklarını sonra yavaş yavaş öğrenmiştik. Senaryo da ona göre şekillenmişti. O bölümler de ne efsaneydi ya, masum biri cehennemde kan dönecek ilk kilit açılacak falan vay be :D
Cidden efsaneydi o sezon ya.Ama orda Castiel çekip çıkarmıştı dean i.Burda tek başına kavga ediyor,hayatta kalıyor falan.Belki yine castiel çıkamıştır :D

renkdaslar bu dizi

Dexter,Game of Thrones ve Breaking Bad Üclüsünden hangisinden iyidir ,tabiki o kadar iyiyse ..izlemeye degermi??

renkdaslar bu dizi

Dexter,Game of Thrones ve Breaking Bad Üclüsünden hangisinden iyidir ,tabiki o kadar iyiyse ..izlemeye degermi??

3 farklı tarzda dizi yazmışsın yine bu üç dizinin tarzından farklı bir dizi sormuşsun . Bu saydığın diziler birbiriyle kıyaslanamayacağı gibi SP'yle de kıyaslanamaz.

İzle pişman olmazsın.

Zor soru, tamamen farklı tarzda diziler. Karşılaşltırmak hepsine haksızlık olur.

edit: Çağatay da aynısını yazmış :)

tamam farkli tarzlar olabilir ,ama izlemeye degermi okadar? benim gözümde yazdigim 3 Diziden suan daha iyi Diziler yok

Supernatural > Dexter

veya

Supernatural > Game of Thrones

diyecek olan varmi?

Diyemem abi. Ama daha kötü olduğundan değil ikisinin yeri ayrı olduğundan.

Şöyle diyeyim, fantastik öğelere ve bunların bilhassa korku temalı olanlarına meraklıysan, ilgini çekerse. (şeytanlar, iblisler, hayaletler, cehennem, melekler vs) o zaman hiç sıkılmadan izlersin.

Ama bir Game of Thrones'taki ciddiyeti veya ne bileyim gerçekçiliği arıyorsan bulamazsın.

tamam farkli tarzlar olabilir ,ama izlemeye degermi okadar? benim gözümde yazdigim 3 Diziden suan daha iyi Diziler yok

Supernatural > Dexter

veya

Supernatural > Game of Thrones

diyecek olan varmi?

Benim gözümde

Supernatural > Buffy

Game of Thrones > Merlin

Dexter > CSI (daha yakını aklıma gelmedi)

bunlardan kendine göre bir denklem kurabilirsin:ayatollah:

Cevap: Supernatural | Yeni Sezon | 3 Ekim

Yazın Supernatural izledim güzel diziydi bana göre.En çok güldüğüm bölüm ; Dean'in yüzlerce öldüğü bölüm ve hilecinin kardeşleri Tv Dünyasında sıkıştıkları zamandı.2 iğrenç bölüm vardı bana göre biri Ghostfacers gibi bir grup ile yaptıkları av diğeri ise Dracula vs gibi şekillere giren şekil değiştiren.Özetle akıcı ve güzel bir dizi.

Yazın Supernatural izledim güzel diziydi bana göre.En çok güldüğüm bölüm ; Dean'in yüzlerce öldüğü bölüm ve hilecinin kardeşleri Tv Dünyasında sıkıştıkları zamandı.2 iğrenç bölüm vardı bana göre biri Ghostfacers gibi bir grup ile yaptıkları av diğeri ise Dracula vs gibi şekillere giren şekil değiştiren.Özetle akıcı ve güzel bir dizi.

Güzel tespit. Dracula'lı bölüm Halloween özel bölümüydü sanırım. Ama saçmaydı cidden.

Ghostfacers'ın Allah belasını versin zaten.

Diğer iki bölüm de Cebrail'li bölümler, onun olduğu tüm bölümler süper zaten :D

Güzel tespit. Dracula'lı bölüm Halloween özel bölümüydü sanırım. Ama saçmaydı cidden.

Ghostfacers'ın Allah belasını versin zaten.

Diğer iki bölüm de Cebrail'li bölümler, onun olduğu tüm bölümler süper zaten :D

Rolü oynayan adamda çok iyi çok uygun role.Çoğunluk Castiel,Crowley,Lucifer daha çok oynasın demiş; ben en çok Trickster geri dönsün istemiştim, farklı bir hava katıyor. :)

Geri
Üst Alt